Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε τι έχει κάνει το κόκκινο μαγιό από το Baywatch

Η Πάμελα Άντερσον αποκάλυψε τι έχει κάνει το κόκκινο μαγιό από το Baywatch

Η πικάντικη αποκάλυψη της σέξι ηθοποιού και οι τυχεροί καλεσμένοι της

Σχεδόν 20 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Πάμελα Άντερσον «κρέμασε» το σέξι κόκκινο μαγιό της, που για 13 ολόκληρες τηλεοπτικές σεζόν φορούσε στο Baywatch. Και ήταν αυτό το σέξι ολόσωμο μαγιό, σε συνδυασμό με τις ακαταμάχητες καμπύλες της και το πλούσιο στήθος που εκτόξευσαν τις μετοχές της ηθοποιού και πολύ σύντομα αποτέλεσε την απόλυτη φαντασίωση του ανδρικού κοινού σε όλο τον κόσμο.

Σήμερα, στα 52 της χρόνια, η Πάμελα Άντεσον αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει ακόμη στην κατοχή της το διάσημο μαγιό και μάλιστα το φοράει συχνά. Όπως εξήγησε στους New York Times, όταν έχει καλεσμένους στο σπίτι της, αρκετές φορές εμφανίζεται μπροστά τους με αυτό.

«Μπαίνω στο μπάνιο με το μαγιό και μετά εμφανίζομαι ξαφνικά βρεγμένη μπροστά τους» δήλωσε χαρακτηριστικά η Άντερσον για τους τυχερούς καλεσμένους της. Επίσης, ανέφερε πως μέχρι και σήμερα τής φέρνουν παρόμοια μαγιό για να τα υπογράψει, λέγοντας ότι «ορισμένοι φέρνουν μεγάλα σε μέγεθος μαγιό και τότε εγώ τους λέω "το δικό μου ήταν μικρό. Το τέντωνα και έμπαινα μέσα"».

Στο ίδιο αφιέρωμα των ΝΥΤ, μίλησε και η «διάδοχος» της Πάμελα Άντερσον στο Baywatch, η εξίσου σέξι Κάρμεν Ηλέκτρα, η οποία αποκάλυψε πως το δικό της μαγιό το έχει βάλει σε κορνίζα.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *