Η Παρί θέλει τον Ρονάλντο

1Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 125 εκατομμυρίων ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Γαλλίας θέλουν να προχωρήσουν σε μια μετεγγραφή, που θα ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και παράλληλα θα βάλουν την ομάδα τους, σε τροχιά κατάκτησης της κορυφής της Ευρώπης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί τη δυσαρέσκεια του Πορτογάλου για την κακή εφετινή αγωνιστική σεζόν της «Βασίλισσας» της Ευρώπης, προκειμένου να τον πάρει στο Παρίσι. Προσφάτως, η UEFA χαλάρωσε το Financial Fair Play, κάτι που δίνει το δικαίωμα στους πρωταθλητές Γαλλίας να προχωρήσουν σε μια τέτοια μετεγγραφή.

Ο Ρονάλντο φέρεται να έχει ζητήσει ραντεβού από τον Φλορεντίνο Πέρεθ, προκειμένου να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Σε περίπτωση, που δε μείνει ικανοποιημένος, ίσως σκεφτεί το ενδεχόμενο μετακόμισης από τη Μαδρίτη στο Παρίσι.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *