Η πλατφόρμα LG ThinQ επεκτείνεται στην διαχείριση του έξυπνου σπιτιού

Η πλατφόρμα LG ThinQ επεκτείνεται στην διαχείριση του έξυπνου σπιτιού

Η LG Electronics ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη εφαρμογή ThinQ παγκοσμίως, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές μια πιο εμπλουτισμένη έξυπνη οικιακή εμπειρία.

Ενσωματώνοντας την ΑΙ στρατηγική της εταιρείας «εξέλιξη, σύνδεση και ανοιχτή στάση», το LG ThinQ παρέχει πλέον ακόμα πιο απρόσκοπτη διαχείριση των έξυπνων οικιακών συσκευών της LG, καθώς και διευρυμένες υπηρεσίες για τους καταναλωτές σε περισσότερες από 150 χώρες.

Το LG ThinQ αξιοποιεί την τεχνολογία αναγνώρισης φωνής Google Assistant για να προσφέρει τον πιο πρακτικό τρόπο σύνδεσης των χρηστών με τις συσκευές ThinQ. Η εφαρμογή LG ThinQ, που παρουσιάστηκε αρχικά ως SmartThinQ, είναι η πρώτη mobile εφαρμογή για έξυπνες οικιακές συσκευές που παρέχει φωνητική αναγνώριση, δίνοντας στους χρήστες την ελευθερία να ελέγχουν και να παρακολουθούν τις συσκευές τους μέσω φωνητικών εντολών.

Επιπλέον, αυτή η προηγμένη εφαρμογή βασισμένη στην AI τεχνολογία διαθέτει εξατομικευμένη υποστήριξη με τη μορφή της ‘Προληπτικής Εξυπηρέτησης Πελατών’ (Proactive Customer Care) για την ενημέρωση των χρηστών σχετικά με τα πιθανά προβλήματα πριν αυτά παρουσιαστούν, διευκολύνοντας τις γρηγορότερες επισκέψεις τεχνικών, εάν κριθεί απαραίτητο. Η ‘Προληπτική Εξυπηρέτηση Πελατών’ βοηθά στη μεγιστοποίηση της απόδοσης των προϊόντων και της διάρκειας λειτουργίας τους μέσω της συστηματικής καθοδήγησης και των συμβουλών για τη καλύτερη δυνατή λειτουργία των συσκευών.

Μέσω της εφαρμογής, οι καταναλωτές μπορούν να συνδέσουν τις έξυπνες συσκευές της LG με τους λογαριασμούς τους στο Amazon για αυτόματη παραγγελία και παράδοση αναλώσιμων μέσω της υπηρεσίας Amazon Dash Replenishment. Οι χρήστες μπορούν να προεπιλέξουν και να λάβουν αυτόματα στην πόρτα τους τα πιο συνηθισμένα προϊόντα, όπως απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων και ρούχων.

Το LG ThinQ επιτρέπει την εξατομικευμένη λειτουργία μέσω των Smart Care+ και Smart Pairing. Ένα ψυγείο με λειτουργία Care+ που τροφοδοτείται από το LG ThinQ αναλύει τον τρόπο χρήσης των κατόχων για να προσφέρει πιο προσωποποιημένες υπηρεσίες, μειώνοντας το κόστος ενέργειας και διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για περισσότερο διάστημα, ρυθμίζοντας αυτόματα την ιδανική θερμοκρασία και ενεργοποιώντας τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Με το Smart Pairing, τα πιο πρόσφατα στεγνωτήρια της LG μπορούν να συνδεθούν ασύρματα με τα πλυντήρια LG για να προσφέρουν τον ιδανικότερο κύκλο στεγνώματος βάσει του κύκλου πλύσης.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *