Η Πριγιάνκα Τσόπρα μιλά ανοιχτά για τη φιλία της με τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Πριγιάνκα Τσόπρα μιλά ανοιχτά για τη φιλία της με τη Μέγκαν Μαρκλ

Η Ινδή ηθοποιός ποζάρει στο Elle Αυγούστου και μιλάει για όλα

Η Πριγιάνκα Τσόπρα φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους του Αυγούστου του Elle UK και στη συνέντευξή της μίλησε για τον πρόσφατο γάμο της με τον Νικ Τζόνας, τη φιλία της με τη Μέγκαν Μαρκλ και την πολυμορφία στο Χόλιγουντ.

Η Ινδή ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο γάμος της με τον τραγουδιστή των Jonas Brothers ήταν «πολύ υπερβολικός» και αναφέρθηκε στην εμπειρία του έγγαμου βίου.

«Αποφασίσαμε να γίνει η γαμήλια τελετή στην Ινδία τον Οκτώβριο και παντρευτήκαμε την 1η Δεκεμβρίου. Είχαμε 1,5 μήνα για να την σχεδιάσουμε… Ήταν πολύ υπερβολική. Ας ελπίσουμε ότι το κάνουμε μόνο μία φορά. Έτσι είναι υπέροχο» τόνισε.

Η ηθοποιός παρατήρησε ότι ο γάμος και η συμβίωση διαφέρουν τόσο πολύ.

«Ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το να έχεις σύζυγο και φίλο είναι τόσο διαφορετικά πράγματα. Όταν λες τους όρκους σου στο άλλο πρόσωπο, τότε γίνεται η οικογένειά σου και είναι η οικογένεια που επιλέγεις. Υπάρχει μια παράξενη ευθύνη. Και μια ασφάλεια που προέρχεται από αυτό. Μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον καθημερινά».

Όσο για τη φίλη της Μέγκαν Μαρκλ την οποία αποκαλεί «Megs» η Πριγιάνκα Τσόπρα είπε ότι «ήταν προορισμένη πάντα για σπουδαία πράγματα. Να είναι η αλλαγή και να είναι μια σημαντική φωνή».

Η Πριγιάνκα Τσόπρα ανέφερε ότι όταν θα κυκλοφορεί το περιοδικό η Μέγκαν Μαρκλ θα έχει μωρό. «Είναι τόσο καταπληκτικό πώς αλλάζουν οι ζωές. Πιστεύω πολύ ότι μπορείς να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, αλλά πρέπει να υπάρχει κάτι μεγαλύτερο που να μας βάζει στις συνθήκες, στις οποίες μπαίνουμε», είπε.

Η ηθοποιός μίλησε και για την πολυμορφία στο Χόλιγουντ.

«Το όνειρο της ζωής μου είναι να μπορέσω να κάνω μια ταινία που θα έχει κατά κύριο λόγο συντελεστές από τη Νότια Ασία» αποκαλύπτει. «Είμαι τόσο ευτυχής που είμαι σε θέση να μπορώ να ανοίξω αυτές τις πόρτες. Θέλω να το κάνω, γιατί κανείς δεν κατάφερε να το κάνει για μένα» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *