Η Σκάρλετ Γιόχανσον υπερασπίζεται με πάθος τον Γούντι Άλεν

Η Σκάρλετ Γιόχανσον υπερασπίζεται με πάθος τον Γούντι Άλεν

«Τον αγαπώ τον Γούντι. Τον πιστεύω και θα δούλευα ξανά μαζί του ανά πάσα στιγμή»

Μία συνέντευξη που προκάλεσε αίσθηση και ποικίλες αντιδράσεις, έδωσε πρόσφατα η Σκάρλετ Γιόχανσον στο Hollywood Reporter. Η διάσημη ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Γούντι Άλεν, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο παρελθόν, σε τρεις ταινίες του.

Η Γιόχανσον ρωτήθηκε για το πώς νιώθει για τον Γούντι Άλεν και τους ισχυρισμούς πως κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του. Και η απάντησή της ξάφνιασε αρκετούς, αφού σε αντίθεση με άλλους συναδέλφους της, οι οποίοι δήλωσαν μετανιωμένοι που συνεργάστηκαν μαζί του (όπως οι: Κέιτ Μπλάνσετ, Κόλιν Φερθ και Γκρέτα Γκέργουικ), εκείνη τον υπερασπίστηκε. Κι εξέφρασε δημοσίως την αγάπη της για τον καταξιωμένο σκηνοθέτη.

«Τον αγαπώ τον Γούντι. Τον πιστεύω και θα δούλευα ξανά μαζί του ανά πάσα στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: «Βλέπω τον Γούντι κάθε φορά που έχω χρόνο και έχω μιλήσει πολλές φορές μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα. Ήμουν πολύ ευθύς μαζί του και αυτός είναι πολύ ειλικρινής μαζί μου. Διατηρεί την αθωότητά του και τον πιστεύω».

Ο Γούντι Άλεν αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της υιοθετημένης κόρης του, περί σεξουαλικής κακοποίησης. Εξάλλου, η υπόθεση έχει διερευνηθεί ήδη δύο φορές από τις Αρχές και δεν έχουν υποβληθεί κατηγορίες. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με την Amazon, που αρνήθηκε να διανείμει την ταινία του «A Rainy Day in New York» αποφασίζοντας να εγκαταλείψει τα σχέδια παραγωγής και διανομής της. Μάλιστα, ο Άλεν ζητά από την εταιρεία αποζημίωση – μαμούθ, ύψους 68 εκατομμυρίων δολαρίων, με την Amazon να λήγει την συνεργασία της μαζί του, επικαλούμενη τα λεγόμενά του για το κίνημα #MeToo.

Η ιστορία του Άλεν έχει διχάσει το Χόλιγουντ. Γιατί υπάρχουν εκείνοι που στράφηκαν εναντίον του, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που τον υπερασπίζονται, όπως ο Χαβιέ Μπαρδέμ, η Ντάιαν Κίτον και η Αντζέλικα Χιούστον.

Όσο για τη Σκάρλετ Γιόχανσον, η οποία είναι ιδρυτικό μέλος της εκστρατείας Time’s Up, δηλώνει πως καταλαβαίνει τις ανησυχίες των άλλων για τον σκηνοθέτη. «Είναι δύσκολο, γιατί ζούμε σε μια εποχή που πολλοί άνθρωποι ξεσπούν και δικαιολογημένα. Έχουν πολλά έντονα συναισθήματα και είναι θυμωμένοι, δικαιωματικά. Είναι δύσκολοι καιροί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *