Η Τζένιφερ Άνιστον στα 50 της αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την τρομάζει σχετικά με την εμφάνισή της

Η Τζένιφερ Άνιστον στα 50 της αποκαλύπτει τι είναι αυτό που την τρομάζει σχετικά με την εμφάνισή της

Η διάσημη ηθοποιός συμπλήρωσε μισό αιώνα ζωής και μιλάει για την ηλικία της με αφοπλιστική ειλικρίνεια

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Τζένιφερ Άνιστον έκλεισε τα 50 της χρόνια. Και τα γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι στο Λος Άντζελες, όπου μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο πρώην σύζυγός της, Μπραντ Πιτ. Η διάσημη ηθοποιός μιλάει στο νέο τεύχος του περιοδικού In Style, που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, για την ηλικία της, ενώ μεταξύ άλλων δε διστάζει να παραδεχτεί τι είναι αυτό που την τρομάζει περισσότερο, σχετικά με την εμφάνισή της

«Τα 50 ήταν το πρώτο που σκέφτηκα. Αυτός ο αριθμός. Δεν ξέρω πώς είναι γιατί δε νιώθω κάποια διαφορά. Πάντως, δεν κλείνουν δρόμοι μόλις κάποιος γίνει 50. Σωματικά νιώθω απίστευτα. Επομένως, είναι παράξενο που πρέπει να συνδέει κάποιος την ηλικία αυτή, με το τέλος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για να παραδεχτεί στη συνέχεια πως αυτό που δεν θέλει με τίποτα να βλέπει πάνω της, είναι γκρίζες τρίχες στα μαλλιά της. «Δεν θα πω ψέματα. Δεν θέλω γκρίζα μαλλιά» τόνισε.

Η Τζένιφερ Άνιστον αναφέρθηκε και στα μυστικά ομορφιάς της, αποκαλύπτοντας πως ένα από αυτά είναι η περιποίηση της επιδερμίδας της, που της έμαθε από πολύ νωρίς πως πρέπει να κάνει, η μητέρα της.

Η συνέντευξη της ηθοποιού συνοδεύεται από μία σέξι φωτογράφηση.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *