Η Χριστίνα Πολίτη για την κρίση στο γάμο της: «Προτεραιότητά μας είναι το παιδί»!

56Η Χριστίνα Πολίτη σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ εξομολογείται μεταξύ άλλων πτυχές της προσωπικής της ζωής και συγκεκριμένα του γάμου της που όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της διανύει μια φάση επαναπροσδιορισμού.
– Πρόσφατα δήλωσες σε συνέντευξή σου ότι περνάς μια φάση επαναπροσδιορισμού στο γάμο σου, ενώ υπάρχουν φήμες περί χωρισμού. Τι ισχύει;
Είμαι σε μια φάση πολιτισμένης διάστασης, όπου η οικογένεια δεν έχει διαλυθεί γιατί το παιδί είναι η προτεραιότητα. Δεν ξέρω πού θα βγει αυτό το πράγμα αλλά όπου κι αν καταλήξει, θα είναι για καλύτερο. Έχω μεγάλη εμπειρία στις σχέσεις και πιστεύω ότι το χειρότερο πράγμα είναι να καταπιέζεσαι και να «τραβάς από τα μαλλιά» μια κατάσταση που έχει λήξει. Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντοτε στη ζωή μου και αποτελεί νομίζω το μυστικό της ευτυχίας μου. Δεν έχω πίκρα, δεν πιέζομαι, δεν έχω φερθεί άσχημα. Φτιάχνω το κάρμα μου. Όταν βλέπεις ότι κάτι δεν σου αρέσει, αποστασιοποιείσαι λίγο από τα πράγματα και συμπορεύεσαι με άλλους τρόπους. Εξάλλου μπορεί στη γωνία να υπάρχει κάποιος πιο κατάλληλος να σε συνοδεύσει στο υπόλοιπο της ζωής σου.
-Δείχνεις ότι ξέρεις τι θέλεις.
Γνωρίζω βασικά πολύ καλά τι δεν θέλω στη ζωή μου. Αυτός είναι ο άξονάς μου. Ήταν η φιλοσοφία μου από παιδί. Δεν έχω πιέσει ποτέ καμία κατάσταση και πραγματικά πιστεύω στη μοίρα.
-Είναι πολύ σημαντικό ότι μιλάς για πολιτισμό στη σχέση σας.
Δεν έχω διαλέξει ποτέ κανέναν «κανίβαλο» σύντροφο. Στους άντρες πάντοτε μου άρεσε η ευγένεια και η καλοσύνη. Δεν αντέχω να με βρίζει κάποιος ή να με μειώνει. Αν συμβεί αυτό, σπάει μέσα μου ένα τεράστιο κομμάτι και χάνω την εκτίμησή μου για τον άλλο. Θέλω να σέβομαι και να θαυμάζω το σύντροφό μου. Δεν μ’αρέσουν καθόλου οι λεγόμενοι «ματσό» τύποι οι καταπιεστικοί και ζηλότυποι.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *