Η Dua Lipa σχεδιάζει την πρώτη capsule collection της για την Pepe Jeans

Η Dua Lipa σχεδιάζει την πρώτη capsule collection της για την Pepe Jeans

Συνεχίζουν τη συνεργασία τους, τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019

Στις αρχές του 2019 η Dua Lipa ανακηρύχτηκε σε ambassador της Pepe Jeans London και πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του βρετανικού brand. Συνεχίζοντας τη συνεργασία τους, τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, η δημοφιλής τραγουδίστρια σχεδιάζει την πρώτη capsule collection της για την Pepe Jeans.

Το επίσημο λανσάρισμα της συλλογής Dua Lipa X Pepe Jeans London έγινε στις 3 Σεπτέμβρη σε private party που διοργανώθηκε στο Victoria House Basement στο κεντρικό Λονδίνο, όπου διαμορφώθηκε ένα σκηνικό με πάγκους υπαίθριας αγοράς –σαφής αναφορά στις ρίζες της Pepe Jeans. «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και βλέπω τους παρευρισκόμενους να περνούν καλά, να διασκεδάζουν και να τους αρέσει η συλλογή. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι άλλο», είπε η Dua Lipa φορώντας ένα από τα γυαλιστερά μεταλλικά φορέματα της συλλογής της, καθώς περνούσε από χώρο σε χώρο και σταματούσε για να χαιρετήσει τους φίλους της και να βγάλει φωτογραφίες σε μέρη όπως ο πάγκος με τα γλυκά και το Pepe Jeans Custom Studio. «Είμαι περήφανη γι’ αυτή τη συλλογή και μου αρέσει πολύ που τη βλέπω υλοποιημένη», δήλωσε η Dua Lipa.

Η τρεις φορές νικήτρια των BRIT Awards και βραβευμένη με δύο Grammy τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, γνωστή για τις διεθνείς επιτυχίες και τα σύγχρονα pop κομμάτια της, φέρνει τη δική της στιλιστική ματιά στην κληρονομιά της Pepe Jeans.

Γεννημένη στο Λονδίνο και μεγαλωμένη στο Κόσοβο, η Dua Lipa έγραψε ιστορία στα BRIT Awards το 2018, καθώς ήταν η πρώτη καλλιτέχνιδα με πέντε υποψηφιότητες. Της απονεμήθηκαν τα βραβεία «Best British Female Solo Artist» και «Best British Breakthrough Act». Τα τελευταία δύο χρόνια, η Dua Lipa είναι επίσης η καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα streams στον κόσμο, ενώ το video clip της για το hit single «New Rules» -τον ύμνο της για τη γυναικεία χειραφέτηση- είχε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube, καθιστώντας τη τη νεότερη καλλιτέχνιδα που το έχει καταφέρει αυτό.

Το κομμάτι «One Kiss», η συνεργασία της με τον Calvin Harris, έγινε το single με τις περισσότερες πωλήσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για το 2018. Συνολικά έχει πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια singles και πάνω από 3.4 εκατομμύρια albums παγκοσμίως. Και οι διακρίσεις της συνεχίζονται με την Dua Lipa να κερδίζει δύο Grammy στις κατηγορίες «Best New Artist» και «Best Dance Recording» για το «Electricity» (με τους Silk City ft. Diplo & Mark Ronson) και το βραβείο «Best British Single» στα BRIT Awards 2019 για το «One Kiss», το κομμάτι της με τον Calvin Harris.

Η συλλογή Dua Lipa X Pepe Jeans αντλεί έμπνευση από στιλιστικές επιρροές των ‘90s και των αρχών των ‘00s, συνδυάζοντας στοιχεία από το στυλ των τότε supermodels, την grunge club σκηνή και τις φεστιβαλικές εμφανίσεις. H Dua Lipa εξερεύνησε το αρχείο της Pepe Jeans για να επαναπροσδιορίσει κομμάτια από εκείνη την εποχή και να προσθέσει μια σύγχρονη πινελιά δημιουργώντας μια capsule συλλογή.

Καθώς έχει μεγαλώσει μαζί με το brand και ανακαλεί παιδικές αναμνήσεις από όταν η μητέρα της την πήγαινε για ψώνια στο κατάστημα του Portobello, απόλαυσε τη συνεργασία με τη σχεδιαστική ομάδα της Pepe Jeans London για να δώσει πνοή στο όραμά της και να δημιουργήσει αυτήν τη συλλογή. Ανάμεσα στα key pieces περιλαμβάνονται ένα μεταλλικό φόρεμα, ένα denim σετ που αποτελείται από oversized denim πανοφώρι και denim μίνι φούστα, glitter φορέματα, μπλούζες για βραδινές εξόδους και denim κομμάτια που σε συντροφεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Η Dua Lipa σχεδίασε αυτήν τη συλλογή έχοντας στο μυαλό της τους fans και οι τιμές ξεκινούν από τα 30€.

Μπορείτε να δείτε το video της νέας καμπάνιας εδώ

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *