Η Garmin αποκαλύπτει τη συλλογή MARQ

Η Garmin αποκαλύπτει τη συλλογή MARQ

Μία εμπνευσμένη σειρά ρολογιών, φτιαγμένη για να κατακτήσετε τη ζωή που ακολουθείτε

Γιορτάζοντας την 30η επέτειό της η Garmin, ανακοίνωσε τη συλλογή MARQ, μία σειρά ρολογιών-εργαλείων με ποιότητα παραδοσιακής ωρολογοποιίας, σφυρηλατημένα με την μακροχρόνια κληρονομιά της Garmin στην αεροπορία, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυσιπλοΐα και το χώρο το αθλητισμού και της υπαίθρου.

Η Garmin έχει επαναπροσδιορίσει την αγορά των multisport ρολογιών και τώρα δημιούργησε την απόλυτη σειρά ρολογιών, εξοπλισμένη με την σύγχρονη χρησιμότητα των έξυπνων λειτουργιών – τα MARQ Aviator, MARQ Driver, MARQ Captain, MARQ Expedition και MARQ Athlete – καθένα από τα οποία σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για όσους εμπνέονται από το πάθος τους για πτήσεις, αγώνες, ιστιοπλοΐα, εξερεύνηση και αθλητικές επιδόσεις.

Η συλλογή MARQ χρησιμοποιεί εκλεκτά υλικά, συναρμολογημένα με σχολαστικότητα και σχεδιασμένα με μέγιστη έμφαση στην ποιότητα εξασφαλίζοντας εξαιρετική απόδοση στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Κάθε ρολόι Garmin MARQ αποτελεί μία αυθεντική έκφραση των μεγαλύτερων προσδοκιών του ιδιοκτήτη του.

Η συλλογή MARQ είναι κατασκευασμένη από τιτάνιο, το οποίο είναι ελαφρύ και ταυτόχρονα εξαιρετικά ανθεκτικό και συνδυάζεται με φακό από ζαφείρι για αντοχή στις γρατζουνιές, δημιουργώντας έναν αξιόπιστο κορμό. Τον χαρακτήρα κάθε ρολογιού MARQ συμπληρώνει ένα καινοτόμο λουράκι ή μπρασελέ, που επιτρέπει στον ιδιοκτήτη του ρολογιού να προσαρμόζει το ρολόι με το προσωπικό του στυλ με τα λουράκια QuickFit.

Τα MARQ διαθέτουν πάντα ενεργή, ευδιάκριτη στον ήλιο οθόνη, GPS επιδόσεων και εξελιγμένα αισθητήρια όπως αισθητήριο καρδιακών παλμών από τον καρπό και οξύμετρο2 που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε μία σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση και σκι.

Επιπλέον έχουν λειτουργικότητα εξελιγμένου smartwatch που περιλαμβάνει αποθήκευση και αναπαραγωγή μουσικής, ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay™, έξυπνες ειδοποιήσεις και καταγραφή καθημερινών δραστηριοτήτων1. Και για όσους απολαμβάνουν πιο εκτεταμένες περιπέτειες, η αυτονομία της μπαταρίας φτάνει τις 12 ημέρες σε λειτουργία smartwatch, 28 ώρες σε λειτουργία GPS και μέχρι 48 ώρες σε λειτουργία UltraTrac.

Με εξελιγμένες λειτουργίες που είναι διαφορετικές σε κάθε μοντέλο και υλικά που έχουν επιλεχθεί με επιμέλεια για κάθε κατηγορία, η συλλογή MARQ σχεδιάστηκε με έμφαση στη λεπτομέρεια. Κάθε ρολόι της συλλογής είναι κατασκευασμένο για συγκεκριμένο σκοπό τόσο σε εμφάνιση όσο και σε λειτουργία.

MARQ Aviator

Ο συνδυασμός βουρτσιστού τιτανίου με μαύρη γυαλιστερή κεραμική κάσα GMT δίνει στο MARQ Aviator ένα πολύ κλασσικό στυλ. Αυτό το ρολόι συμπληρώνεται με ένα μπρασελέ από τιτάνιο πολλαπλών δεσμών εμπνευσμένο από την αεροπορία με σχεδιασμό «οπισθοκλινούς πτέρυγας» και δυνατότητα προσαρμογής, που είναι άνετο στην πτήση και μετατρέπεται σε ένα κομψό ρολόι εκτός του πιλοτηρίου.

Η στεφάνη GMT δίνει στον πιλότο άμεση πρόσβαση σε ώρα GMT και επιπλέον δύο χρονικές ζώνες που αναπαρίστανται από τους κωδικούς των αεροδρομίων στην εμφάνιση της ώρας. Το MARQ Aviator έχει αποκλειστικές λειτουργίες για την αεροπορία όπως χάρτες με λεπτομέρειες αεροδρομίων και εξελιγμένες λειτουργίες ασφάλειας όπως απευθείας πλοήγηση, ραντάρ καιρού Nexrad, παγκόσμια βάση δεδομένων αεροδρομίων και σύνδεση με όργανα αεροπορίας Garmin.

MARQ Driver

Με προεγκατεστημένες περισσότερες από 250 πίστες αγώνων σε όλο τον κόσμο, το MARQ Driver είναι φτιαγμένο για τους λάτρεις του αυτοκινήτου. Το γεμάτο αδρεναλίνη κόκκινο και γκρι carbon θέμα του αντανακλάται σε κάθε λεπτομέρεια αυτού του αγωνιστικού ρολογιού: στην κάσα με επίστρωση DLC (Dimond Like Carbon), στη στεφάνη ταχυμέτρου που είναι βουρτσιτό κεραμικό αλλά και στο υβριδικό μπρασελέ με γκρι carbon τιτάνιο από την εξωτερική πλευρά για κομψή εμφάνιση και κόκκινη σιλικόνη στο εσωτερικό για άνεση και ευελιξία στη θερμότητα του πιλοτηρίου.

Στον αγώνα αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα με αυτόματη καταγραφή των γύρων του οδηγού, αυτόματα σπλιτ γύρων, πραγματικό χρόνο delta και χρονόμετρο αγώνα. Το χρονόμετρο αγώνα, επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να παρακολουθεί αυτοκίνητα από έξω από την πίστα και να υπολογίζει αυτόματα τη μέση ταχύτητά τους στην κλίμακα του ταχυμέτρου στην στεφάνη.

MARQ Captain

Για όσους έλκονται από το υγρό στοιχεία, το MARQ Captain έχει πλούσιο ναυτικό θέμα με χρονόμετρο ρεγκάτας σε σκούρο μπλε χρώμα στη στεφάνη και γοητευτικό λουράκι, κατασκευασμένο στη νότια Γαλλία με εξελιγμένη διαδικασία πλέξης ζακάρ που επιτρέπει τη χρήση τριών τόνων του μπλε σε ένα ζωντανό μοτίβο, υποστηρίζοντας το ναυτικό χαρακτήρα του ρολογιού.

Το λουράκι είναι σχεδιασμένο για εξαιρετικές επιδόσεις σε περιβάλλον θαλασσινού νερού και η σφικτή πλέξη του με κοπή λέιζερ και μεταλλικές λεπτομέρειες του δίνει μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Το MARQ Captain αποτελεί σημαντική βοήθεια στο σκάφος με καινοτόμες λειτουργίες ιστιοπλοΐας που κάνουν τη διαφορά στον αγώνα: όπως εικονική γραμμή αφετηρίας, χρόνος μέχρι την εκκίνηση και υποβοήθηση tack. Η εμφάνιση της ώρας δείχνει τρέχουσα ταχύτητα ανέμου, θερμοκρασία και πληροφορίες παλίρροιας, επιτρέποντας στο χρήστη να αποφασίσει αν οι συνθήκες είναι κατάλληλες για μία μέρα στο νερό.

MARQ Expedition

Εμπνευσμένο από vintage όργανα εκστρατείας, το MARQ Expedition έχει στεφάνη με πυξίδα 360°, κλίμακες βαρομέτρου με αναλογικό στυλ στην εμφάνιση της ώρας και ένα ηλιοκαμένο λουράκι από ιταλικό δέρμα vacchetta. Η χάραξη στο πίσω μέρος εξασφαλίζει άνεση και απαλότητα από το πρώτο λεπτό. Οι ραφές είναι επικαλυμμένες με κερί για να προστατεύουν από την υγρασία και να διατηρούν το χρώμα. Σχεδιασμένο έχοντας στο επίκεντρο τον μοντέρνο εξερευνητή, το MARQ Expedition έχει χάρτη TOPO, ενσωματωμένο αλτίμετρο, βαρόμετρο και πυξίδα με αυτόματη βαθμονόμηση.

Το MARQ Expedition είναι συμβατό με συσκευές δορυφορικής επικοινωνίας inReach® Mini. Η ασύρματη σύνδεση μεταξύ συσκευών επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να χειρίζεται τη συσκευή inReach Mini από απόσταση για να στέλνει και να λαμβάνει μηνύματα από οπουδήποτε στον κόσμο, χρησιμοποιώντας το MARQ. Η νέα λειτουργία expedition, επιτρέπει στο χρήστη να καταγράφει με ασφάλεια το ταξίδι του για αρκετές εβδομάδες, όπου και αν τον οδηγήσει ο δρόμος.

MARQ Athlete

Ο σχεδιασμός του που είναι βελτιστοποιημένος για επιδόσεις και το έντονο carbon γκρι και έντονο κίτρινο αθλητικό θέμα του, καθιστά το MARQ Athlete μία ξεκάθαρη επιλογή για τον αθλητή αντοχής. Η στεφάνη αναπαριστά ότι έχει μεγαλύτερη αξία για τον αθλητή όπως τη μέγιστη VO2 και το χρόνο αποκατάστασης, τα οποία είναι ευδιάκριτα με μια ματιά.

Επιπρόσθετα, το MARQ Athlete περιλαμβάνει εξελιγμένη δυναμική τρεξίματος για να καταγράφει περισσότερα στατιστικά επιδόσεων μέτρηση της προόδου και βελτίωση της τεχνικής. Με αισθητήρια για διάφορες βιομετρικές μετρήσεις, οι αθλητές μπορούν να έχουν μεγαλύτερη πληροφόρηση για την απόδοση του σώματός τους. Το MARQ Athlete προσφέρει την ιδανική εργαλειοθήκη για κάθε αγώνα παραμένοντας η ιδανική επιλογή για κάθε μέρα.

Η σειρά MARQ αναμένεται το πρώτο τρίμηνο του 2019, με προτεινόμενη τιμή λιανικής που κυμαίνεται από 1.500 μέχρι 2.500 ευρώ.

Η σειρά MARQ είναι η τελευταία λύση από το διαρκώς επεκτεινόμενο τομέα προϊόντων Outdoor της Garmin, που εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογιών και καινοτομιών που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη στην ύπαιθρο. Είτε κάνει πεζοπορία, ορεινό τρέξιμο, αναρρίχηση, ορεινή ποδηλασία, γκολφ ή καταδύσεις ή χρησιμοποιεί δορυφορική επικοινωνία, οι συσκευές Outdoor της Garmin είναι τα απαραίτητα εργαλεία για φίλους των υπαίθρου όλων των επιπέδων.

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *