Η Wind Vision λανσάρει νέα υπηρεσία εγγραφής περιεχομένου

Η Wind Vision λανσάρει νέα υπηρεσία εγγραφής περιεχομένου

Τη νέα λειτουργία εγγραφής περιεχομένου λανσάρει η Wind Vision προκειμένου να προσφέρει ένα ακόμη επιπλέον όφελος στη συνολική εμπειρία ψυχαγωγίας των συνδρομητών της.

Με γνώμονα την καινοτομία και την εξέλιξη της τεχνολογίας παγκοσμίως, η Wind Vision δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να διαμορφώνουν οι ίδιοι το πρόγραμμα της τηλεόρασής τους αποκλειστικά με το περιεχόμενο της επιλογής τους και να το παρακολουθούν όποτε εκείνοι το επιθυμούν.

Η υπηρεσία εγγραφής προγραμμάτων και ετεροχρονισμένης θέασης είναι μία ακόμη χρηστική και πανεύκολη λειτουργία που παρέχεται αυτόματα στους συνδρομητές μέσα από τον ήδη υπάρχοντα εξοπλισμό με σκοπό να βελτιώσει την συνολική εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας τόσο μέσα από τον πλουραλισμό στην επιλογή του περιεχομένου όσο και από την ευκολία χρήσης.

Η υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της Wind Vision και σε όλες τις συσκευές που διαθέτουν την εφαρμογή. Έτσι μπορούν να απολαύσουν το περιεχόμενο της επιλογής τους, προγραμματίζοντας την εγγραφή των προγραμμάτων που τους ενδιαφέρουν, χωρίς να χρειάζονται εξωτερικό σκληρό δίσκο ή άλλο μέσο αποθήκευσης, αφού όλα αποθηκεύονται αυτόματα στο “My Library” του αποκωδικοποιητή, που λειτουργεί ως Cloud. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τις εγγραφές τους, οι οποίες γίνονται άμεσα διαθέσιμες, στον αποκωδικοποιητή και σε τέσσερις φορητές συσκευές, για μεμονωμένη ή ταυτόχρονη θέαση από τις διαφορετικές συσκευές που χρησιμοποιούν τα υπόλοιπα μέλη μιας οικογένειας. Στην περίπτωση δε της «εγγραφής σειράς», η νέα υπηρεσία εγγραφής της Wind Vision φροντίζει για την αυτοματοποιημένη εγγραφή όλων των επεισοδίων με την εύχρηστη τακτοποίησή τους ανά σειρά και κύκλο επεισοδίων.

Οι συνδρομητές μπορούν να εγγράψουν προγράμματα της επιλογής τους διάρκειας μέχρι 180 ώρες τα οποία παραμένουν διαθέσιμα για 3 μήνες ώστε για να τα παρακολουθήσουν όποτε εκείνοι το επιθυμούν, εντός ή εκτός σπιτιού, απλά μέσω μιας σύνδεσης Ίντερνετ.

«Στην εποχή όπου τα smartphones χαίρουν καθολικής αποδοχής από τους καταναλωτές και η καινοτομία γίνεται απλή στη χρήση και καλύπτει πραγματικές, καθημερινές ανάγκες, οι καταναλωτές όχι μόνο δεν τη φοβούνται αλλά την επιζητούν», δηλώνει ο κ. Βασίλης Δεληκούρας, Διευθυντής Συνδρομητικής Τηλεόρασης της Wind. Με αυτό το δεδομένο αλλά και με τα στατιστικά της Wind να δείχνουν την αποδοχή αυτών των καινοτόμων λειτουργιών από τους συνδρομητές της Wind Vision, «τα ποσοστά ετεροχρονισμένης θέασης φτάνουν (και ενίοτε ξεπερνούν) τη θέαση της ζωντανής ροής των τηλεοπτικών καναλιών. Τάση που έτσι και αλλιώς επικρατεί διεθνώς, αφού ολοένα και περισσότεροι τηλεθεατές επιλέγουν να βλέπουν στο δικό τους χρόνο και όχι βασισμένοι στο κλασσικό τηλεοπτικό πρόγραμμα», εξηγεί ο κ. Δεληκούρας.

Προτεινόμενα για εσάς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑnaftemporiki.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *