Θάνατοι από ελαττωματικά αυτοκίνητα.

8Κύριοι,

Μετά το απίστευτα τραγικό δυστύχημα στην Αττική οδό που είχε ο εκλιπών ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ

http://www.zougla.gr/greece/article/katelikse-o-tomas-protopapas

 Έρχεται ένα νέο δυστύχημα να τραντάξει την Ελληνική κοινωνία.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/446698/anna-pollatoy-fotografies-%E2%80%93-sok-apo-to-trohaio-poy-skotothike-i-olympionikis

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/05/blog-post_5617.html

 Συνεχίζω να ενημερώνω όσους Έλληνες μπορώ ότι τα αυτοκίνητα της MERCEDES-BENZ-DAIMLER  & της TOYOTA MOTOR CORPORATION  παρουσιάζουν ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ…….!!!!

Δεν είναι πραγματικά άξιον απορίας το γεγονός ότι ακόμα κανένας από τους Έλληνες δημοσιογράφος δεν θίγει το θέμα στην Ελλάδα….; Πόσους ακόμα Έλληνες πολίτες θα αφήσουν να θυσιαστούν οι μάχιμοι δημοσιογράφοι ….; Πόσο ακόμα θα αποσιωπούν….; Ποιόν φοβούνται…;

Δεν παραδέχτηκαν οι εταιρείες και ομολόγησαν στο Υπουργείο Μεταφορών  η μεν MERCEDES-BENZ-DAIMLER δια του εκπρόσωπου τους τεχνικού επιθεωρητού κ. ΓΟΥΛΑΡΑ και η δε TOYOTA MOTOR CORPORATION δια του εκπρόσωπου τους τεχνικού επιθεωρητού κ. ΔΑΝΟΠΟΥΛΟΥ……;  Επιθεωρητές που έχουν ειδική κατάρτηση σε θέματα ασφαλείας τους ξεσκέπασαν και προσπάθησαν να ενημερώσουν το Ελληνικό κράτος για να σωθούν ανθρώπινες ζωές με κίνδυνο την απόλυσή τους και την δίωξή τους τόσο αυτοί όσο και οι οικογένειές τους , με θάρρος θυσιάστηκαν για το καλό του δημόσιου συμφέροντος όπως είναι η ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής.    

Τι άλλο περιμένουν…;  Μήπως την απόφαση των ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ…;  Σύντομα ελπίζω να εκδώσουν απόφαση αφού κινδυνεύει το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας αφού όσοι οδηγούν αυτοκίνητα της MERCEDES-BENZ-DAIMLER  & της TOYOTA MOTOR CORPORATION  κινδυνεύουν ΘΑΝΑΣΙΜΑ στην Ελλάδα γιατί  όσο αφορά τα μνημόνια και τις νέα μεθόδους των αντιδημοκρατικών καταδιώξεων, αυτά….  Εφαρμόζονται άμεσα, πιστά με μεγάλη ευλάβεια και πειθαρχία, χωρίς αναβολές και παρεκκλίσεις…. Τιμωρούνται μέχρι εξόντωσης οι φιλήσυχοι άνεργοι και οι οικογένειές τους,  αν τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν φυλακίζονται και καταδικάζονται ή τους ανοίγει το κεφάλι (κάποιος) πιστός φύλακας του δημόσιου αγαθού που είναι η ασφάλεια δηλ. η διαφύλαξη πάση θυσία της ασφάλειας των έντιμων , φιλήσυχων, νομοταγών πολιτών….!!!!        

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Σπίνουλας    

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *