Θέλει Μαυροκεφαλίδη η Μάλαγα

ÌÁÕÑÏÊÅÖÁËÉÄÇÓ  ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ  1ïò ÔÅËÉÊÏÓ ÐËÅÉ ÏÖ (BASKET LEAGUE 2014-2015) MAVROKEFALIDIS   OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOSΗ Μάλαγα ψάχνει παίκτες για την ενίσχυση της γραμμής ψηλών της και όπως φαίνεται έχει εστιάσει στην ελληνική αγορά. Σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr από την Ισπανία, η ομάδα της Ανδαλουσίας προσέγγισε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που είναι χωρίς συμβόλαιο έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό που για την ώρα δεν του έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για το μέλλον.

Όπως αναφέρουν λοιπόν οι συγκεκριμένες πηγές, η ομάδα του Ζοάν Πλάθα, κατέβαλε πρόταση διετούς συνεργασίας στον διεθνή φόργουορντ/σέντερ έναντι 850 χιλιάδων ευρώ, δηλαδή 400 χιλιάδες για τον πρώτο χρόνο και 450 για τον δεύτερο. Θυμίζουμε πως το κασέ του παίκτη είναι αρκετά υψηλότερο (700 χιλιάδες λάμβανε στους «πράσινους»), όμως οι ισπανοί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση αβεβαιότητας που υπάρχει στην Ελλάδα μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Μάλαγα έχει στα υπόψη της και τον Μπρεντ Πέτγουεϊ που πιθανότατα αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, είδηση που αποκάλυψε η σημερινή Sportday.

Πηγη sportfm

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *