Θέλει περισσότερα ο Παπαδόπουλος

16Απαιτήσεις που δε βοηθούν την επίτευξη συμφωνίας με την ΑΕΚ προέβαλε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο «Παπ» απάντησε στην πρόταση της «Ένωσης» ζητώντας είτε παραπάνω χρήματα, είτε επιπλέον χρόνο συμβολαίου. Τροπή που δεν δημιουργεί αισιοδοξία ότι θα επιτευχθεί τελικά συμφωνία πήρε η υπόθεση Δημήτρη Παπαδόπουλου και ΑΕΚ.

Η «Ένωση» είχε καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Έλληνα επιθετικό, που προέβλεπε περίπου 350.000 ευρώ για τα επόμενα δυο χρόνια.

Σήμερα που περίμενε ωστόσο την απάντησή του, αυτή δεν ήταν μεν αρνητική, ωστόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος έλαβε μια αντι-πρόταση που έκανε ξεκάθαρο ότι ο παίκτης ζητάει περισσότερα. Είτε αυτό αφορά το οικονομικό σκέλος (με μια μεγαλύτερη πρόταση), είτε τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου (με ίδιες αποδοχές, αλλά τριετή διάρκεια).

Δεδομένης ωστόσο της ηλικίας του (33) αλλά και του ότι η ΑΕΚ διαθέτει κι άλλες ποιοτικές λύσεις για την επίθεση (όπως ο Ντάνκο Λάζοβιτς), όλα αυτά θα τεθούν επί τάπητος από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού σχεδιασμού και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Κι έπειτα θ’ αποφασιστεί οριστικά αν η «Ένωση» θα επανέλθει ή θα πάψει οριστικά ν’ ασχολείται με τον Παπαδόπουλο.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *