ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Δείτε τι συμβαίνει αν φάτε το πρωί σκόρδο με άδειο στομάχι!

1Ο καθένας γνωρίζει ότι η κατανάλωση σκόρδου είναι ευεργετική. Είναι, όμως, αρκετά αποτελεσματικό στην πρόληψη και την θεραπεία πολλών ασθενειών ειδικά όταν το καταναλώνετε με άδειο στομάχι.

Οι επιστήμονες έχουν κάνει πολλές μελέτες και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι όταν καταναλώνετε σκόρδο, πριν φάτε ή πιείτε κάτι, θα αυξήσει τη δύναμη σας καθιστώντας ένα εξαιρετικό ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό.

Γιατί είναι καλό να τρώτε σκόρδο με άδειο στομάχι
Πολλοί άνθρωποι έχουν διαπιστώσει ότι το σκόρδο μπορεί να ανακουφίσει πραγματικά τα συμπτώματα της υπέρτασης. Δεν ρυθμίζει μόνο την κυκλοφορία, εμποδίζει επίσης διάφορα προβλήματα στην καρδιά και τονώνει τη σωστή λειτουργία του ήπατος και της ουροδόχου κύστης σας.

Το σκόρδο είναι επίσης αποτελεσματικό στη θεραπεία στομαχικών προβλημάτων, όπως η διάρροια. Κάποιοι μάλιστα ισχυρίζονται ότι το σκόρδο είναι μια καταπληκτική θεραπεία για τα νευρικά προβλήματα, αλλά μόνο όταν καταναλώνεται με άδειο στομάχι.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το σκόρδο είναι πολύ αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του στομάχου – διεγείpει τη σωστή πέψη και καλή χώνεψη. Θα σας βοηθήσει επίσης να ελέγχετε το άγχος σας, και έτσι θα σταματήσει την παραγωγή του οξέος στο στομάχι που το σώμα σας παράγει κάθε φορά που αγχώνεστε.

Το σκόρδο είναι γνωστό για τα οφέλη για την υγεία του σε κάθε μέρος του κόσμου. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που οι άνθρωποι άρχισαν να το αποκαλούν «θεραπευτική τροφή» εδώ και πολύ καιρό.

Σκόρδο και Εναλλακτική Ιατρική

Στην εναλλακτική ιατρική το σκόρδο θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά τρόφιμα όταν πρόκειται για την αποτοξίνωση. Οι ιατροί σε αυτόν τον κλάδο θεωρούν ότι το σκόρδο είναι τόσο ισχυρό ώστε να καθαρίζει τον οργανισμό από τα παράσιτα και τα σκουλήκια, προλαμβάνειασθένειες όπως ο διαβήτης, ο τύφος, η κατάθλιψη, ακόμα και ορισμένα είδη καρκίνου.

Αν είστε αλλεργικοί στο σκόρδο, δύο σημαντικά πράγματα υπόψη: ποτέ δεν τα τρώτε ωμά, και αν έχετε οποιαδήποτε ξέσπασμα του δέρματος, υψηλή θερμοκρασία του σώματος, ή ένα πονοκέφαλο, σταματήστε την κατανάλωσή του.

Μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι η κατανάλωση σκόρδου μπορεί να έχει μερικές φορές παρενέργειες σε ασθενείς που λαμβάνουν φάρμακα για HIV/AIDS. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε αυτό να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί.
Βεβαιωθείτε ότι το σκόρδο είναι ασφαλές για σας, πριν να αρχίσετε να το καταναλώνετε.

Η έντονη μυρωδιά και γεύση δεν πρέπει να σας σταματήσει από το να το χρησιμοποιείτε για όλα τα οφέλη του στην υγεία. Τα συμπληρώματα σκόρδου είναι ένα μεγάλο υποκατάστατο για ωμού σκόρδου και ειδικά σε αυτή τη μορφή μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα οφέλη του.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *