Ιωνικός Νικαίας: Κυνηγά την έκπληξη με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ιωνικός Νικαίας: Κυνηγά την έκπληξη με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Κοντά σε μια σπουδαία μεταγραφή-επένδυση βρίσκεται ο Ιωνικός Νικαίας, που θέλει να αποκτήσει τον παίκτη-αποκάλυψη του EuroBasket U18 Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Είναι ο παίκτης-αποκάλυψη της εθνικής εφήβων στο EuroBasket U18 που διεξάγεται αυτές τις μέρες στον Βόλο. Είναι ο γκαρντ που στα 17 του χρόνια ηγείται της ομάδας του Γιώργου Βλασσόπουλου που έχει ήδη φτάσει στα ημιτελικά και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία (3/8 στις 21:15) με στόχο την πρόκριση στον τελικό. Είναι το ταλέντο που έβαλαν πολλοί στο στόχαστρό τους, αλλά ο Ιωνικός Νικαίας κάνει τα πάντα για να εντάξει στο δυναμικό του. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης δεν θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, στον Μαντουλίδη καθώς οι νεοφώτιστοι στην Basket League 2019/20 είναι έτοιμοι να επενδύσουν με φόντο το μέλλον.

Σε πέντε ματς στο EuroBasket Εφήβων ο Νικολαΐδης έχει 14 πόντους από 49% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο και 89% στις βολές, μαζί με 4.2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα ανά 23.7 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαία του εμφάνιση ήταν αυτή στο ματς με τη Φινλανδία, όταν σκόραρε 20 πόντους, ενώ στον αγώνα με τη Σλοβενία είχε πέντε κλεψίματα. Στην Νίκαια προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ρόστερ που θα συνδυάσει το θέαμα με την ουσία, ενώ την ίδια ώρα κοιτάζουν και το μέλλον. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ιωνικός γύρισε στα σαλόνια για να μείνει και όχι για να κάνει απλά ένα πέρασμα από τη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *