Κάτοικοι του καταυλισμού Αida, είμαστε ο στρατός κατοχής. Εσείς πετάτε πέτρες αλλά εμείς θα σας χτυπάμε με αέρια μέχρι να πεθάνετε. Τα παιδιά, οι νέοι, οι γέροι, όλοι θα πεθάνετε, δεν θα αφήσουμε κανένα σας ζωντανό!!! (video)

1ΤΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ..ΟΙ ΝΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΊΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ..

Σε μια περιοχή που όλα έχουν ξεφύγει από κάθε έλεγχο και που όλα δυστυχώς επιτρέπονται, σκηνές όπως αυτές δεν αποτελούν πλέον παράδοξο. Στο μικρό βίντεο που καταγράφει ένας 17χρονος Παλαιστίνιος από το κινητό του τηλέφωνο, βλέπουμε (και κυρίως ακούμε) ένα Ισραηλινό στρατιωτικό όχημα να κινείται μέσα σε έναν προσφυγικό καταυλισμό Παλαιστινίων, και να τους απειλεί με αντίποινα έως θανάτου.
Το στρατιωτικό τζιπ κινείται αργά μέσα στη νύχτα και από τα μεγάφωνα τα οποία διαθέτει ακούγεται μία απειλητική φωνή αν λέει: «Κάτοικοι του καταυλισμού Αida, είμαστε ο στρατός κατοχής. Εσείς πετάτε πέτρες αλλά εμείς θα σας χτυπάμε με αέρια μέχρι να πεθάνετε. Τα παιδιά, οι νέοι, οι γέροι, όλοι θα πεθάνετε, δεν θα αφήσουμε κανένα σας ζωντανό. Και έχουμε συλλάβει έναν από εσάς, που είναι εδώ μαζί μας τώρα. Τον πήραμε από το σπίτι του και θα τον βασανίσουμε και θα τον σκοτώσουμε ενώ θα παρακολουθούμε αν εσείς πετάτε πέτρες. Πηγαίνετε σπίτια σας αλλιώς θα σας ρίξουμε αέρια μέχρι να πεθάνετε. Τις οικογένειές σας, τα παιδιά σας, όλους θα σας σκοτώσουμε. Ακούστε με και πηγαίνετε σπίτια σας, είναι καλύτερα για εσάς».
Το τρομακτικό αυτό βίντεο έχει ήδη αρχίσει να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και σχολιάζεται από επίσημα χείλη με τον χειρότερο τρόπο, ενώ και τα social media σε όλο τον κόσμο έχουν πάρει φωτιά. Η συγκεκριμένη πρακτική πάντως της τρομοκράτησης του πληθυσμού δεν είναι καινούργια για την περιοχή, όμως είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο περιστατικό παίρνει τέτοια δημοσιότητα.
Όπως δήλωσε ο Κένεθ Ροθ εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης Human Right Watch, το περιστατικό αυτό δεν είναι μεμονωμένο, και όπως φαίνεται έχει την σιωπηρή αποδοχή από υψηλότερα επίπεδα της ισραηλινής κυβέρνησης. Μάλιστα υποστηρίζει ότι αυτή η συμπεριφορά συνιστά άμεση απειλή και παραβιάζει τους διεθνείς κανονισμούς.

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *