“Καίει” το ζήτημα των χορηγιών

10Το ζήτημα των χορηγιών απασχολεί έντονα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ετοιμάζουν το νέο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ.Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ποντάρει πολύ στις χορηγίες, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδά της (υπενθυμίζεται πως τις τελευταίες δύο σεζόν βασικός χορηγός ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς).

Η σημασία που δίνεται γενικώς στο θέμα των χορηγιών φάνηκε και από το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής στάθηκε αρκετά σε αυτό το ζήτημα τονίζοντας πως την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟΚ είχε 43 χορηγίες.

Ήδη ετοιμάζεται το νέο χορηγικό πρόγραμμα της ΚΑΕ και θα μοιραστεί τον Ιούλιο (μήνα κατά τον οποίο θα υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα των χορηγιών) σε διάφορες πλευρές προκειμένου να μελετηθεί από ενδιαφερόμενους.

Η ώρα του Μαρκόπουλου

Την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να “τρέξει” το θέμα του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος περίμενε το γάμο του γιου του Χάρη για να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Όπως είχε ενημερώσει και ο Μπάνε Πρέλεβιτς, το ραντεβού αναμένεται να γίνει σύντομα, προκειμένου να ανανεωθεί και τυπικά η συνεργασία τους, αφού προηγουμένως ρυθμιστούν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που αφορούν τον Έλληνα τεχνικό.

Επιπλέον, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περιμένουν την απάντηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη, για τον οποίον υπάρχει ενδιαφέρον (και) από ευρωπαϊκές ομάδες, τη στιγμή που εκκρεμεί το θέμα με τις προτάσεις που έγιναν σε Ντι-Τζέι Κούπερ και Μαρκ Πέιν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *