Καγουάι Λέοναρντ: Δεν παίζουν μόνοι τους Ράπτορς και Κλίπερς

Καγουάι Λέοναρντ: Δεν παίζουν μόνοι τους Ράπτορς και Κλίπερς

Οι Ράπτορς και οι Κλίπερς απέκτησαν ανταγωνισμό για την περίπτωση του Καγουάι Λέοναρντ, αφού ο MVP των Τελικών φέρεται να είναι έτοιμος να μιλήσει ακόμα με τους Σίξερς, τους Νετς και τους Νικς!

Ο Καγουάι Λέοναρντ οδήγησε τους Ράπτορς στην κατάκτηση του τίτλου, αναδείχθηκε MVP των Τελικών και πλέον ετοιμάζεται για την offseason, όπου θα είναι ο πιο περιζήτητος free agent. Ενώ όμως όλοι θεωρούσαν ότι το δίλημμά του θα ήταν Ράπτορς ή Κλίπερς, από ότι φαίνεται έχουν μπει κι άλλες ομάδες στο παιχνίδι της απόκτησής του!

Αυτό υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος Έϊντριαν Βοναρόφσκι, ο οποίος αποκάλυψε σε εκπομπή του ESPN ότι ο Λέοναρντ σκέφτεται σοβαρά να συνομιλήσει και με άλλες ομάδες!

Συγκεκριμένα, ο MVP των Τελικών φέρεται έτοιμος να έχει συνάντηση με τους Σίξερς, ενώ σκέφτεται να μιλήσει και με τις δύο ομάδες της Νέας Υόρκης, τους Νικς και τους Νετς!

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτή τη στιγμή μοιάζει δύσκολο να μη καταλήξει ο Λέοναρντ σε μία εκ των Ράπτορς ή Κλίπερς. Το γεγονός ωστόσο ότι θέλει να έχει ανοιχτές τις επιλογές του δείχνει ότι δεν σκοπεύει να το κάνει… πιο εύκολο στις δύο ομάδες που προπορεύονται στην κούρσα της απόκτησής του.

AP Photo/Ben Margot

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *