Καθαρίστε τα αιμοφόρα αγγεία, βελτιώστε την λειτουργία του εγκεφάλου σας με αυτό τον χυμό…

Τα… κρεμμύδια είναι ένα από τα παλαιότερα λαχανικά που είναι γνωστά στην ανθρωπότητα. Χρησιμοποιείται ως συμπλήρωμα ή μπαχαρικό σε όλες τις κουζίνες του κόσμου. Μπορείτε να βρείτε το κρεμμύδι σε φρέσκια, κατεψυγμένη, κονσερβοποιημένη και αφυδατωμένη κατάσταση αλλά και σε μορφή σκόνης.

Το κρεμμύδι είναι πολύ υγιεινό λαχανικό. Ο βολβός κρεμμυδιού περιέχει πολύτιμα θρεπτικά επουλωτικά συστατικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια φυσική θεραπεία κατά πολλών ασθενειών.

Όσον αφορά τα θρεπτικά συστατικά, τα κρεμμύδια περιέχουν πολλούς υδατάνθρακες, φυτικές πρωτεΐνες και λίπη σε μικρές ποσότητες. Αλλά η πραγματική αξία του κρεμμυδιού προέρχεται από την περιεκτικότητα σε βιταμίνες και μέταλλα. Περιέχει κάλιο, θείο, βιταμίνες Β1, Β2, C, Κ, Ρ, β-καροτένιο. Το κρεμμύδι στο σώμα δρα με παρόμοιο τρόπο όπως και η ινσουλίνη.

Αυτό το υγιές λαχανικό μπορεί να καταναλωθεί τηγανητό ή φρέσκο σε σαλάτες, ως μπαχαρικό, αλλά και σε μια άλλη ενδιαφέρουσα παραλλαγή που πρόκειται να παρουσιάσουμε:

Συστατικά που απαιτούνται:

– 100 γραμμάρια χυμό κρεμμυδιού

– 100 γραμμάρια μέλι

Μέθοδος παρασκευής:

Πάρτε ένα μεγάλο κεφάλι κρεμμυδιού και πάρτε το χυμό του χρησιμοποιώντας έναν αποχυμωτή. Ανακατέψτε το χυμό που προκύπτει από το κρεμμύδι με το μέλι. Το υγρό κρεμμύδι είναι έτοιμο.

Τρόπος κατανάλωσης:

Καταναλώνετε μία κουταλιά του φαρμάκου μισή ώρα πριν από τα γεύματα τρεις φορές την ημέρα.

Αυτή η λύση θα καθαρίσει τέλεια τα αιμοφόρα αγγεία και θα βελτιώσει τη μνήμη σας.Εκτός από αυτό, θα βελτιώσει επίσης τη συνολική λειτουργία του εγκεφάλου σας με την αποκατάσταση των εγκεφαλικών κυττάρων.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *