Και χόκεϊ επί χόρτου ο Παναθηναϊκός

13Μετά το μπέιζμπολ και το ράγκμπι ο Παναθηναϊκός απέκτησε και τμήμα χόκεϊ επί χόρτου το οποίο και παρουσιάστηκε επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης στο γήπεδο της Λεωφόρου.

ρουσιάστηκε σήμερα το επανίδρυση τμήμα του Παναθηναϊκού Α.Ο, το χόκεϊ επί χόρτου στη Λεωφόρο που σε μερικές εβδομάδες θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα στο Πρωτάθλημα.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Ηλίας Μιχαλαριάς, οποίος δήλωσε: “Παιδιά καλώς ήρθατε. Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα για τον σύλλογο, διότι μετά από 67 χρόνια επιστρέφουν τα μπαστούνια το χόκεϊ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Κάποια κόκαλα τρίζουν αυτή τη στιγμή, αλλά τρίζουν από ευτυχία και ευχαρίστηση.

Είναι μεγάλη τιμή για τον Παναθηναϊκό που επανιδρύεται το χόκεϊ επί χόρτου και να είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί που έχουν δοξάσει τον σύλλογο και είναι τεράστια ονόματα και έχουν φέρει τίτλους και αποτελούν την ιστορία του τίτλους. Εγώ σας εύχομαι καταρχήν να έχετε υγεία.

Εμείς έχουμε μια αρχή δε θέλουμε να κερδίζουμε πάντα, αλλά πάνω από όλα θέλουμε να έχουμε μαχητική ψυχή και να μαχόμαστε για τις αξίες μας γιατί αυτό είναι το σημαντικό στη ζωή και στη αθλητική ζωή. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος θα το καταλάβετε και εσείς σιγά σιγά. Και εύχομαι να πορευτούμε μαζί στο όνειρο του Παναθηναϊκού”.

Αναστασιάδης: «Το όνειρό μας πραγματικότητα»

Στη συνέχεια, ο προπονητής και έφορος του τμήματος, Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε: “Είμαστε πανευτυχείς που μας έχει δεχτεί η Παναθηναϊκή οικογένεια. Όλα τα παιδιά έχουν αντιληφθεί την δυναμική αυτού του συλλόγου της ιστορίας και του εμβλήματος του τριφυλλιού. Έχουμε βάλει τους στόχους για το που θέλουμε να φτάσουμε και θα ανεβάσουμε επίπεδο σε όλους τους τομείς.

Δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Σήμερα είναι μια συμβολική στιγμή για όλους που ασχολούνται και 17 χρόνια με το άθλημα, αλλά οι κόποι πολλών ετών για πολλά παιδιά ανταμείβονται. Ζούμε συγκινητικές στιγμές. Ο πρόεδρος και η διοίκηση θα μας βοηθήσουν απλόχερα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας που φυσικά αυτό που αρμόζει στον ΠΑΟ είναι να είναι πάντα ψηλά”.

Γκιόργκας: «Μόνο πράξεις μέσα στο γήπεδο»

Ο αρχηγός της ομάδας, ο οποίος παλαιότερα αγωνιζόταν στις ακαδημίες μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Μανώλης Γκιόργκας φανερά συγκινημένος και με αίσθημα ευθύνης τόνισε: “Ο Παναθηναϊκός μας δέχεται στην αγκαλιά του. Τα παιδιά είναι μαχητές θα το διαπιστώσετε και εσείς και ο πρόεδρος. Δε θέλω να λέω λόγια, μόνο πράξεις μέσα στο γήπεδο. Έχουμε την ανάγκη για τη συμπαράστασή σας. Θα κάνουμε ότι είναι καλύτερο σας περιμένουμε όλους να μας βοηθήσετε και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν!”

Τέλος, η ομάδα φωτογραφήθηκε και με τις δυο εμφανίσεις της ενώ έγινε και μια μικρή επίδειξη του αγωνίσματος από τους παίκτες ενώ η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο προπονητής παρουσίασε δυο μπαστούνια της δεκαετίας του ’60 με τα οποία φωτογραφήθηκε ο αρχηγός της ομάδας, Μανώλης Γκιόργκας μαζί με το συμπαίκτη του Γιάννη Αντωνάκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τάξεις του τμήματος υπάρχουν πολλοί έμπειροι αθλητές αλλά και νέα ταλέντα αλλά και δυο εν ενεργεία διεθνείς αθλητές, που είναι οι τερματοφύλακες της ομάδας, Παπλωματάς-Ζωγράφος.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Επώνυμο-Όνομα Ηλικία Θέση

Αναστασιάδης Νίκος 1974 Coach

Αντωνάκος Γιάννης 1985 Centre-forward

Αρβανίτης Διονύσης 1982 Full-Back

Arfan Akram 1976 Right-Defender

Βλάχος Χρήστος 1993 Right-wing

Βαιτσης Φίλιππος 1996 Left-Defender

Γκιόργκας Μανώλης 1978 Left-Defender

Δημουλάς Γιώργος 1995 Centre-forward

Ζερβακάκης Μιχάλης 1985 Goalkeeper

Ζωγράφος Δημήτρης 1989 Centre-midfielder

Κακλαμάνος Άκης 1980 Full-Back+Right-midfielder

Κουλούβαρδης Άκης 1988 Left-midfielder

Κουλούβαρδης Βαγγέλης 1992 Right-midfielder

Μάγγουρας Δημήτρης 1996 Right-Wing

Moazam 1976 Left-midfielder

Ντάτσης Χρήστος 1994 Centre-midfielder

Παπαγεωργίου Ανδρέας 1987 Right-midfielder

Παπλωματάς Γιώργος 1992 Goalkeeper

Σβορώνος Δημήτρης 1989 Right-Defender

Σπυρόπουλος Αλέξανδρος 1994 Right-Defender

Σπυρόπουλος Μιλτιάδης 1990 Left-Wing

Υδραίος Ευγένιος 1995 Right-wing

Φραντζής Ανδρέας 1985 Left-Wing

Χατζηνικολής Θοδωρής 1996 Right-wing

Χουσσεϊνης Μάκης 1985 Centre-midfielder

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *