“Καλά να πάθεις κ@..παιδο”! – Ο “ΨΕΥΤΟΝΤΑΗΣ” του σχολείου έδερνε με ΜΑΝΙΑ τον…τυφλό συμμαθητή του, μέχρι που…” (βίντεο)

1Το βίντεο προκαλεί οργή. Ο «νταής» του σχολείου χτυπάει ένα ανυπεράσπιστο τυφλό παιδί με ιδιαίτερο σαδισμό…

Όλα συμβαίνουν στο προαύλιο του σχολείο κατά το σχόλασμα. Το τυφλό παιδάκι με τη βοήθεια κάποιων συμμαθητών του βγαίνει από την αίθουσα και προχωράει με την τσάντα στον ώμο για να φύγει.

Τότε εμφανίζεται ο νταής, ο μπούλης του σχολείου, ο έφηβος που είχε κάνει το βίο αβίωτο στη ζωή του τυφλού παιδιού. Το τραβάει από την μπλούζα, το σπρώχνει, το βρίζει, το κοροϊδεύει και ετοιμάζεται για άλλη μια φορά να το χτυπήσει.

Του δίνει μια γροθιά και ενώ ετοιμάζεται και για δεύτερη, ένας άλλος συμμαθητής που δεν ανεχόταν πλέον αυτή την κατάσταση εμφανίζεται από το πουθενά στο πλάνο και γρονθοκοπεί τον μπούλη. Για την ακρίβεια του ρίχνει μόνο μια γεμάτη μπουνιά και ο νταής ξαπλώνει στο έδαφος σχεδόν λιπόθυμος.

Στη συνέχεια το παιδί που έριξε νοκ άουτ τον μπούλη, αγκαλιάζει τον τυφλό συμμαθητή του και του λέει να μη φοβάται. Στη συνέχεια πηγαίνει επάνω από το πρόσωπο του ξαπλωμένου στο έδαφος μπούλη και αρχίζει να τον βρίζει για αυτό που έκανε. Ο μπούλης ζαλισμένος ακόμη από τη «σφυριά» σηκώνεται ντροπιασμένος και αποχωρεί.

Το περιστατικό συνέβη στο γυμνάσιο Huntington Beach στη Νότια Καλιφόρνια

https://youtu.be/AU_mpNzAi0I

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *