Καλλονή τραγουδίστρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω των αρνητικών σχολίων

Καλλονή τραγουδίστρια προσπάθησε να αυτοκτονήσει λόγω των αρνητικών σχολίων

«Είχα εθιστεί στο να μπαίνω και να διαβάζω τα χειρότερα για μένα»

Η τραγουδίστρια Τζέσι Νίλσον του συγκροτήματος Little Mix προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη ζωή της και για το πόσο την είχαν επηρεάσει τα αρνητικά σχόλια σε site αλλά και social media.

Η Τζέσι Νίλσον μιλώντας σε συνέντευξη της τόνισε ότι είχε εθιστεί να διαβάζει τα όσα γράφονται για εκείνη σε τέτοιο σημείο που είχε επιχειρήσει και την αυτοκτονία.

Όπως αναφέρει ο Guardian, η καλλονή τραγουδίστρια ανέφερε: «Όλα χειροτέρεψαν όταν απέκτησα Twitter. Τότε συνδέθηκα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail και έμπαινα και διάβαζα τα σχόλια, τα χειρότερα που μπορούσα να διαβάσω για μένα. Ήταν λες και ήθελα να βλάψω τον εαυτό μου.

Είχα μία συγκεκριμένη ρουτίνα. Ξυπνούσα, έμπαινα στο Twitter και έψαχνα τα χειρότερα πράγματα που θα μπορούσα για μένα. Πληκτρολογούσα: "Τζέσι χοντρή", "Τζέσι άσχημη" και έβλεπα τι έβγαζε η αναζήτηση. Κάποιες φορές δεν χρειαζόταν καν να το κάνω αυτό. Έγραφα απλώς "Τζέσι" και μετά έβλεπα τα χειρότερα. Όλοι μου έλεγαν να αγνοώ τα αρνητικά σχόλια αλλά δεν μπορούσα, ήταν σαν εθισμός.

Μάλιστα, η 28χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έμενε νηστική πριν από τηλεοπτικές εμφανίσεις και βίντεο κλιπ για να δείχνει πιο αδύνατη.Τα χειρότερα όμως ήλθαν το 2013, όταν επέστρεψε στο X Factor, μιας και όπως αποκάλυψε προσπάθησε να αυτοκτονήσω. «Ένιωσα ότι ψυχικά δεν άντεχα πια τον πόνο».

Ωστόσο, περίπου ένα χρόνο αργότερα, εκείνη άρχισε να κάνει βήματα μπροστά μίας και η Ντέμι Λοβάτο της πρότεινε να διαγράψει το twitter. «'Οταν το διέγραψα άλλαξαν όλα και σιγά σιγά άρχισα να επιστρέφω στους φυσιολογικούς μου ρυθμούς. Πλέον σκέφτομαι ότι μπορεί να έχω μια στιγμή στενοχώριας, ωστόσο, μετά την ξεπερνάω».

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *