Καρέρα: “Θέλω πάντα να κερδίζω, ικανοποιημένος από την ορμή μας”

Καρέρα: "Θέλω πάντα να κερδίζω, ικανοποιημένος από την ορμή μας"

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανέφερε πως οι παίκτες του είχαν διάθεση, έπαιξαν με ορμή και τόνισε πως θέλει πάντα να κερδίζει.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (0-0), ο προπονητής της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα, ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος με την διάθεση και την ορμή των παικτών του και πως ο ίδιος θέλει πάντα να κερδίζει. Παράλληλα, είπε πως η Ένωση έπαιξε απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, ενώ απάντησε και για την αλλαγή του Σιμάνσκι στη μισή ώρα παιχνιδιού, που ήταν μια τακτική απόφαση.

"Παίξαμε με μία ισχυρή ομάδα. Εμείς παλέψαμε με τα δικά μας όπλα. Είχαμε ευκαιρίες. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να τελειώσουμε τις φάσεις", ανεφερε αρχικά και συνέχισε για την εικόνα της ομάδας του: "Θέλω πάντα να κερδίζω. Είμαι ικανοποιημένος από την ορμή των παικτών και την διάθεση που είχαν".

Για την αλλαγή του Σιμάνσκι με τον Ολιβέιρα, απάντησε: "Είδα πως έτσι όπως παίζαμε, υποφέραμε στο γήπεδο. Έκανα γρήγορη αλλαγή έτσι. Ήταν μία τακτική απόφαση".

Για τις δυσκολίες με τον Ολυμπιακό, σχολίασε: "Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή της μπάλας. Από πλευράς ευκαιριών δεν είχαν τόσες πολλές. Είχαν το δοκάρι αλλά και εμείς είχαμε φάσεις".

Για τους στόχους της ΑΕΚ και το γεγονός πως δεν κερδίζει ντέρμπι, τόνισε: "Σίγουρα μετράει ότι δεν σκοράρουμε. Παίζουμε πάντα για τη νίκη. Τα παιδιά δώσανε το 200% στο γήπεδο και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτό".

Για το αποτέλεσμα, είπε: "Ξαναλέω ότι παίζαμε με μία ισχυρή και δυνατή ομάδα. Δεν είναι εύκολο να κάνεις έτσι φάσεις. Είμαστε ευχαριστημένος με τα παιδιά. Κάνανε κατάθεση ψυχής και έχουμε βάλει τις βάσεις για μία καλή ομάδα".

Για τον Ολιβέιρα και το θέμα της μεταγραφής του, είπε: "Όχι, δεν είναι επηρεασμένος. Ήταν τεχνική απόφαση να μην ξεκινήσει ο Ολιβέιρα. Καμία σχέση με Γουλβς ή κάτι άλλο".

Τέλος, απάντησε για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ: "Ναι σίγουρα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε ως ομάδα. Θέλουμε ακόμα πολλή δουλειά. Ο στόχος έως τα πλέι οφ είναι να πάρουμε πόντους στα ματς με τους πρωτοπόρους. Κάθε ματς το βλέπουμε ως τελικό".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *