Καρέρα: “Να ξεμπλοκάρουμε τη σκέψη μας”

Καρέρα: "Να ξεμπλοκάρουμε τη σκέψη μας"

Το ποδόσφαιρο παίζεται με φαντασία και όχι με φόβο όπως τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Αστέρα.

Η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τον Αστέρα αλλά στο τέλος της αναμέτρησης έκανε κάποια λάθη που είχε επαναλάβει και σε προηγούμενα ματς και κινδύνευσε να ισοφαριστεί.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τους Αρκάδες ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων", Μάσιμο Καρέρα, στάθηκε στο ψυχολογικό πρόβλημα που έχει η ομάδα του, τόνισε πως το ποδόσφαιρο παίζεται με φαντασία και όχι με φόβο και σημείωσε πως θα πρέπει οι παίκτες του να ξεμπλοκάρουν τη σκέψη τους.

Για το τι κρατάει και τι πετάει:
«Το δεύτερο μέρος ήταν ισχυρό. Πιεστήκαμε αλλά παίξαμε το παιχνίδι μας και έδειξε να μάχεται η ομάδα. Βγάλαμε κούραση και ένα λάθος οδήγησε στο γκολ των αντιπάλων. Υποφέραμε αλλά δώσαμε τη μάχη στο γήπεδο».

Για το αν έχει εστιάσει στον φόβο που βγάζουν συγκεκριμένοι παίκτες της ΑΕΚ:
«Δεν θα έλεγα ότι είναι θέμα ενός παίκτη, αλλά είναι γενικότερα το πρόβλημα που είχε ως τώρα η ΑΕΚ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές υποφέρεις, αλλά μάχεσαι ως το τέλος του παιχνιδιού. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, να βελτιωθούμε και να παίξουμε με ποιότητα. Έχουμε παίκτες να το κάνουν. Πρέπει να ξεμπλοκάρουμε τη σκέψη μας, το ποδόσφαιρο παίζεται με φαντασία και όχι με φόβο».

Για το αν είναι αγωνιστικό, πνευματικό ή ψυχολογικό το πρόβλημα της ΑΕΚ:
«Πιο πολύ είναι ψυχολογικό πρόβλημα γιατί έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά τότε έρχονται κάποιες αναμνήσεις σε ψυχολογικό επίπεδο που φρενάρουν την ομάδα. Αυτό το εμπόδιο πρέπει να ξεπεράσουμε».

Για τον Βέρντε και για το ότι για δεύτερο σερί ματς ήρθε από τον πάγκο:
«Ο Βέρντε είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ΑΕΚ. Υπάρχουν παιχνίδια όπου γίνονται συγκεκριμένες επιλογές. Για παράδειγμα σήμερα παίξαμε με 3-5-2 αλλά όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και πολύτιμοι για την ΑΕΚ».

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *