Καταγγελία για βιασμό εις βάρος του Πορζίνγκις

Καταγγελία για βιασμό εις βάρος του Πορζίνγκις

Μία γυναίκα που κρατά την ανωνυμία της κατήγγειλε τον Κρίσταπς Πορζίνγκις ότι την βίασε στη Νέα Υόρκη τον Φεβρουάριο του 2018. Την είδηση έφερε στο φως η New York Post.

Δημοσίευμα της New York Post τάραξε τα νερά του παγκόσμιου αθλητισμού, καθώς έφερε στο φως της δημοσιότητας την κατηγορία βιασμού μίας γυναίκας από τον σταρ των Μάβερικς, Κρίσταπς Πορζίνγκις. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 7 Φεβρουαρίου του 2018 στη Νέα Υόρκη, και μάλιστα την ίδια μέρα που ο Λετονός υπέστη τραυματισμό στον χιαστό στην αναμέτρηση των Νικς με τους Μπακς.

Σύμφωνα πάντα με το νεοϋορκέζικο Μέσο το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, η γυναίκα -που κρατά την ανωνυμία της- ισχυρίζεται πως στις 2 τα ξημερώματα της προαναφερθείσας ημερομηνίας συναντήθηκε με τον Πορζίνγκις, αφού διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία, έπειτα εκείνος την κάλεσε στο διαμέρισμά του και προχώρησε στον βιασμό.

Για το γεγονός πως καθυστέρησε πάνω από έναν χρόνο να καταγγείλει το περιστατικό, όπως αναφέρει η New York Post, η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι ο Πορζίνγκις θα της έδινε 68.000 δολάρια για να καλύψει το κόστος των σπουδών του αδερφού της. Στη συνέχεια, όμως, ο Λετονός ανακάλεσε και το φερόμενο ως θύμα αποφάσισε να προχωρήσει στην καταγγελία.

Η πλευρά του Πορζίνγκις, πάντως, δεν έχει μείνει… θεατής στην υπόθεση, κι αυτό διότι ο δικηγόρος του NBAer, Ρόναλντ Ριοπέλε τοποθετήθηκε σχετικά, σημειώνοντας τα παρακάτω: "Γνωρίζουμε για την καταγγελία που έχει γίνει εναντίον του κυρίου Πορζίνγκις την Παρασκευή και εννοείται πως την αρνούμαστε. Κάναμε μια επίσημη αναφορά στις Αρχές τον Δεκέμβριο του 2018, βασισμένη στις απαιτήσεις της κατηγόρου.

Ειδοποιήσαμε, επίσης, το ΝΒΑ μήνες νωρίτερα πως γνωρίζαμε για την έρευνα που γίνεται από την Αστυνομία στην καταγγελία της κατηγόρου. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο σχόλιο σε μια έρευνα που διεξάγεται ακόμη. Καλό είναι να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από το FBI ή το ΝΒΑ".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *