Κατσάρης: “Ο ΠΑΟΚ ζητά ισονομία, όχι χάρες”

Κατσάρης: "Ο ΠΑΟΚ ζητά ισονομία, όχι χάρες"

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσάρης, ενημέρωσε τους βουλευτές του Νόμου Θεσσαλονίκης –δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΑΣ αυτοί της Νέας Δημοκρατίας- για το θέμα που έχει προκύψει μετά την εισήγηση της ΕΕΑ.

Χωρίς την παρουσία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του ΑΣ ΠΑΟΚ με τους βουλευτές του νομού Θεσσαλονίκης στο "Παλατάκι". Το παρών έδωσαν και ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας αλλά και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βούλα Πατουλίδου.

Το παρών έδωσαν και ο Δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας, αλλά και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Βούλα Πατουλίδου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, μετά το τέλος της συνάντησης με τους βουλευτές έκανε δηλώσεις, στις οποίες τόνισε ότι ο Δικέφαλος ζητά ισονομία:

"Δεν ζητήσαμε καμία χάρη για τον ΠΑΟΚ. Ο σύλλογος τα προβλήματα του τα λύνει μόνος του. Ζητήσαμε ισονομία. Όλοι μαζί να αγωνιστούμε προκειμένου το ποδόσφαιρο να απεμπλακεί από τα προβλήματα που το ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες και να προχωρήσει με έντιμο τρόπο.

Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην συνάντηση παραδέχθηκαν ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση, καμία νόμιμη επιτροπή που έχει βγάλει μια γνωμοδότηση το σκεπτικό της οποίας κανείς ακόμη δεν γνωρίζει.

Υπήρξε μια στημένη επιτροπή που προχώρησε σε μια εισήγηση αφού πρώτα πήρε στα χέρια της το… σκονάκι που έγραφε "υποβιβασμός του ΠΑΟΚ", και πλέον μαλώνουν καθημερινά για το ποιος είναι αυτός που πήγε το γραμμένο χαρτί με την εισήγηση".

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *