Κι όμως συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάκτυλο – Δυστυχώς Έλληνα τους έδωσες το δικαίωμα

19Μαθαίνει ο Έλληνας από τα λάθη του παρελθόντος; Όπως αποδεικνύεται, μάλλον όχι. Τα σημερινά αποτελέσματα των Ευρωεκλογών αυτό δείχνουν. Δυστυχώς…. Παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, την καθημερινή κοροϊδία, τα σκληρά μέτρα, την διάλυση όλων των κοινωνικών δομών, τα κόμματα της συγκυβέρνησης κατάφεραν να παραμείνουν ζωντανά και μάλιστα να ενισχύσουν σε κάποιες περιπτώσεις και τα ποσοστά τους. Από εδώ και στο εξής λοιπόν, Έλληνα δεν θα έχει πλέον καμιά δικαιολογία…
Που είναι λοιπόν η οργή σου; Η δυσαρέσκεια σου; Ήδη ξεκίνησαν να σου κουνάνε και πάλι το δάκτυλο, γιατί εσύ τους έδωσες το δικαίωμα… Που είναι ο πόνος των καθημερινών σου προβλημάτων; Τώρα λοιπόν ετοιμάσου να πονέσεις ακόμα περισσότερο, αφού τα νέα σκληρότερα μέτρα είναι έτοιμα να σου κτυπήσουν την πόρτα… Μην ξεχνάς όμως, πλέον γίνεται με δική σου ευθύνη….
Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος πριν τις κάλπες είχαν μπει στο στόχαστρο σου… Με την ψήφο σου όμως δεν τους τιμώρησες… Το αντίθετο μάλιστα, κυρίως στην περίπτωση του δεύτερου, που υποτίθεται πως γνώριζες πως είναι συμμέτοχος σε πάρα πολλά δεινά που περνά αυτή η χώρα…. Ο Βενιζέλος και η «Ελιά» πανηγυρίζουν… Αυτό κατάφερες Έλληνα..
Τα ψέματα και οι απειλές να παραμείνουν στην καθημερινότητα σου . Η πολύ Ευρώπη να καταστρέψει ότι έχει απομείνει από την πλούσια κληρονομιά της πατρίδας σου… Αυτοί που σε οδήγησαν εδώ, να συνεχίσουν με τη συγκατάθεση σου την καταστροφή της χώρας πάντα με… σημαία το δικό σου καλό….

Τελικά τι θέλεις Έλληνα….

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *