Κοβάσεβιτς: “Τον είδα να βγαίνει από το αυτοκίνητο με το όπλο”

Κοβάσεβιτς: "Τον είδα να βγαίνει από το αυτοκίνητο με το όπλο"

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς περιέγραψε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα.

Απόπειρα δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Γλυφάδα όταν άγνωστος δράστης φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού έξω από το σπίτι του, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε.

Η Αστυνομία έσπευσε στο σημείο και διεξάγει έρευνες – δείτε φωτογραφικό ρεπορτάζ από την επιχείρηση των Αρχών – ενώ το όχημα στο οποίο επέβαινε ο δράστης βρέθηκε εγκαταλελειμμένο και καμένο στο Ελληνικό.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην πρώτη του κατάθεση προς τους αστυνομικούς περιέγραψε τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του. Όπως υποστήριξε ήλθε αντιμέτωπος με τον δράστη, ενστικτωδώς έπεσε στα δεξιά και ύστερα δέχθηκε τον πυροβολισμό.

"Είδα κάποιον να βγαίνει έξω από το αυτοκίνητό του με το όπλο και με πλησίασε. Ενστικτωδώς έπεσα στα δεξιά, Με πυροβόλησε και μετά μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε", υποστήριξε ο 46χρονος Σέρβος πρώην παίκτης των Ολυμπιακού, Ερυθρού Αστέρα, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Σοθιεδάδ, Γιουβέντους, Λάτσιο στην κατάθεσή του σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του.

Ο δράστης αμέσως μετά μπήκε στο “Smart” και διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ λίγο μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο και καμένο ένα αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας στην περιοχή του γκολφ Γλυφάδας, με τους αστυνομικούς να είναι βέβαιοι ότι πρόκειται για το όχημα διαφυγής του δράστη. Τον δράστη ενδεχομένως ανέμενε στο σημείο συνεργός του και διέφυγαν εκ νέου από το σημείο με άγνωστο μέσο.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *