«Κοιμόμουν στο πάτωμα γιατί δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια»

«Κοιμόμουν στο πάτωμα γιατί δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια»

Η εξομολόγηση του Light, του αγαπημένου ράπερ του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Είναι ένας από τους αγαπημένους ράπερ της ελληνικής μουσικής, αλλά και ο αγαπημένος του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο λόγος για τον Light, ο οποίος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο «The 2 Night Show».

Ο ράπερ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχε και που αναγκαζόταν να κοιμάται στο πάτωμα, μιας και δεν υπήρχαν κρεβάτια.

«Αν ένα παιδάκι που είναι αυτή τη στιγμή με κοιτάει και λέει ότι κι εγώ ήμουν στην ίδια κατάσταση με τον Light, κοιμόμουν στο πάτωμα, δεν είχα ζεστό νερό να κάνω μπάνιο, δεν είχα ρεύμα στο σπίτι μου και κοίτα τον τώρα με τις αλυσίδες του, με τα δαχτυλίδια του στον Αρναούτογλου. Ένα παιδάκι να το δει αυτό, έχω κάνει τη διαφορά. Κοιμόμουν στο πάτωμα γιατί δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια εκείνη την περίοδο στο σπίτι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν μια περίοδος κάποιων χρόνων που ζούσα σε ένα σπίτι στο οποίο ήμασταν παραπάνω άνθρωποι από όσοι χωρούσαν στο σπίτι. Για το από που είμαι έχω γράψει ένα στίχο – επειδή το πρώτο βιντεοκλίπ το γύρισα στον Δενδροπόταμο και από τότε όλοι έλεγαν αν είμαι τσιγγάνος, αν είμαι Αφρικανός – που λέει: “Αν αναρωτιέσαι αν είμαι μαύρος ή τσιγγάνος, όλοι είναι αδέλφια μου”….».

Πηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *