Κουνελάκι» της χρονιάς η Kennedy Summers

50Η Kate Moss πρωταγωνίστησε στο επετειακό τεύχος του «Playboy» τον Ιανουάριο, για να γιορτάσει τα 60 χρόνια του περιοδικού αλλά και τα 40ά της γενέθλια.

Όμως τον τίτλο της «Playmate» της χρονιάς για το 2014 τον κατέκτησε ένα άλλο… κουνελάκι, η 26χρονη Αμερικανίδα γεννημένη στο Βερολίνο, Kennedy Summers.

Ο τίτλος για το 55ο κουνελάκι γιορτάστηκε σε μια μεγαλοπρεπή βραδιά στο Λος Άντζελες και η Summers παραλαμβάνοντας το βραβείο, από τον Cooper, τον γιο του Hugh Hefner, δήλωσε πως «πάντα υποπτευόμουν πως είμαι καλύτερη γυμνή παρά ντυμένη».

Ο νεαρός Hefner, εξήγησε πως η Playmate του 2014 ενσαρκώνει την εικόνα της όμορφης γυναίκας που παράλληλα είναι και έξυπνη και με φιλοδοξίες εκτός του ότι εκπέμπει γοητεία, περιγράφοντας ακριβώς την Kennedy που μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά, σπουδάζει ιατρική και θέλει να γίνει πλαστική χειρούργος.

Πρώτο κουνελάκι υπήρξε η Ellen Stratton, το 1960, ενώ η φετινή νικήτρια θα εισπράξει εκτός από τον τίτλο, 100.000 δολάρια ενώ θα κοσμήσει και το εξώφυλλο στο τεύχος Ιουνίου του Playboy.

 

50-

50.

50.+

50--

50++

 

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *