Κούγιας: “Χάρηκαν οι αποτυχημένοι, που θέλουν την καταστροφή της ΑΕΛ”

Κούγιας: "Χάρηκαν οι αποτυχημένοι, που θέλουν την καταστροφή της ΑΕΛ"

O Αλέξης Κούγιας, με προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, στήριξε τους παίκτες και τον Μιχάλη Γρηγορίου, παρά την ήττα από τη Λαμία, ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Δημήτρη Καραντώνη.

Η ΑΕΛ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από τη Λαμία στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League και έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα του συλλόγου, στήριξε τους παίκτες και τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία του Δημήτρη Καραντώνη.

Αναλυτικά η προσωπική δήλωση:

Θέλω να εκφράσω την πιο μεγάλη ευγνωμοσύνη μου στους χιλιάδες οπαδούς μας, που στο τέλος του αγώνα παρά την αδιανόητη και ντροπιαστική ήττα που υποστήκαμε σήμερα χειροκρότησαν τους παίκτες μας και τους προπονητές μας.

Αυτοί οι παίκτες και αυτοί οι προπονητές έχουν κατορθώσει αυτό το τεράστιο επίτευγμα, η ΑΕΛ την 10η αγωνιστική ενός πολύ δύσκολου και ανταγωνιστικού πρωταθλήματος να είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Αυτό οφείλεται μόνο στις τεράστιες προσπάθειες αυτών των ποδοσφαιριστών και των προπονητών, αλλά και σε αυτή τη μοναδική συμπαράσταση αυτών των χιλιάδων οπαδών μας που είναι μόνο ΑΕΛ.

Σήμερα χάσαμε μια ευκαιρία να βρεθούμε στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά από 30 χρόνια, αλλά ο στόχος είναι να βρεθούμε στην εξάδα την 26η αγωνιστική.

Τότε θα βρεθούμε στην εξάδα και αυτό το ζεστό χειροκρότημα στους ήρωες μέχρι τώρα ποδοσφαιριστές μας και οι έντονες αποδοκιμασίες σε αυτούς τους 20 αποτυχημένους σε ό,τι έχουν κάνει στη ζωή τους, που τους συντηρούν όσοι επενδύουν στην αποτυχία στη Λάρισα και που τόλμησαν να αποδοκιμάσουν και τον αρχηγό μας Βαγγέλη Μόρα, είναι το μεγάλο κέρδος από τη σημερινή αγωνιστική τραγωδία.

Οι νίκες έχουν πολλούς πατέρες, αλλά στις αποτυχίες φαίνονται οι ηγέτες και αυτοί που έχουν πετύχει πολλά στη ζωή τους και επενδύουν μόνο στις επιτυχίες και όχι στις αποτυχίες.

Σήμερα στεναχωρήθηκαν οι χιλιάδες που αγαπούν την ΑΕΛ μας με πρώτο εμένα και χάρηκαν αυτοί οι αποτυχημένοι, που θέλουν την καταστροφή της για να έχουν λόγο ύπαρξης.

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω και η οικογένεια μας που έχει πλέον χιλιάδες πιστά μέλη, με οικογενειάρχες και τα παιδιά τους και όχι εγκληματίες που καταστρέφουν τα παιδάκια και τις οικογένειες τους με ναρκωτικά και με σωστή αντιμετώπιση αυτών των πολύ δύσκολων στιγμών, θα οδηγήσει την ΑΕΛ μας εκεί που τις αξίζει.

Δυστυχώς παρά την ντροπιαστική ήττα έχω μπροστά μου όλα τα μαρκαρίσματα που άφησε ο Καραντώνης πάνω στον Ουάρντα σε μία "επιστημονική" διαιτησία και δυστυχώς πρέπει να τον χαρακτηρίσω "Κομίνη".

Άντε ρε "Κομίνη – Καραντώνη"!

Παρά τη στενοχώρια μου σήμερα νιώθω ευλογημένος που η ζωή και η επιστήμη μου με βοήθησαν να έχω την ΑΕΛ μας για να πανηγυρίζω τις νίκες, αλλά και να τη στηρίζω στις δύσκολες στιγμές της.

Μαζί με τον κ. Γρηγορίου και τους συνεργάτες του αλλά και με ολη τη διοίκηση μας θα διαχειριστούμε όπως πρέπει την σημερινή αγωνιστική τραγωδία και θα βγούμε πιο δυνατοί στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΛ – Λαμία 0-3: Σπουδαία νίκη παραμονής με δύο γκολ Σκόνδρα
Super League: Η βαθμολογία μετά τη μεγάλη νίκη της Λαμίας στη Λάρισα
ΑΕΛ: Έξαλλος ο Μόρας με μερίδα του κόσμου, σε ρόλο "πυροσβέστη" ο Ουάρντα

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *