Κυνικοί και αμετανόητοι οι γονείς – βιαστές της Λέρου: Το…απολαμβάναμε, χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα – ΒΙΝΤΕΟ

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα είπαν στους αστυνομικούς οι γονείς που κατηγορούνται ότι βίαζαν τα παιδιά τους στη Λέρο.
''Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν'', είπαν οι γονείς-τέρατα…
Το 14χρονο κορίτσι τις τελευταίες ημέρες δεν είχε όρεξη ούτε για να πιει νερό. Οι γονείς της αναγκάστηκαν να την πάνε στο νοσοκομείο της Λέρου. Τότε αποκαλύφθηκε η φρίκη. Ο εφιάλτης που ζούσε μαζί με τα αδέλφια της τα τρία τελευταία χρόνια.
Το μεσημέρι της Τρίτης οι γονείς οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα στην Κω. Κατά την προσαγωγή τους με μπουφάν προσπαθούσαν να κρύψουν τα πρόσωπά τους.
Καταγγελία από το 2017
Πριν από ένα χρόνο όπως καταγγέλλει στον ΑΝΤ1 κάτοικος του νησιού τα παιδιά παρακολούθησαν ειδικοί στην Αθήνα όμως στη συνέχεια επέστρεψαν ξανά στο σπίτι και ο εφιάλτης φαίνεται πως συνεχίστηκε.
«Τουλάχιστον δυόμιση μήνες που ήταν εκεί στην ομάδα και τα παρακολουθούσε θεώρησαν ότι είναι εντάξει το περιβάλλον για να γυρίσουν στο σπίτι τους. Είναι χρόνια η κατάσταση ξύλο, φωνές, ξύλο. Στέρηση από πολλά και υλικά και συναισθηματικά. Όλοι απ' τη γειτονιά φοβόντουσαν να μιλήσουν για να μην τους κάνει κακό ο πατέρας».
Το γεγονός επιβεβαιώνει και ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Τόλιας: «Μία και μοναδική καταγγελία ήταν της μικρής πριν ένα χρόνο περίπου ότι την κλείδωναν στο ίδιο δωμάτιο οι γονείς που κοιμόντουσαν για να βλέπει μάλλον αυτά που γινόντουσαν. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παρέπεμψαν το παιδί στην Αθήνα, σε ειδικούς οι οποίοι εξέτασαν και το παιδί αλλά και τους γονείς απ' όσο γνωρίζω και αργότερα επέστρεψαν στο νησί».
Καταγγελία και από το “Χαμόγελο του Παιδιού”
Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού που επικαλείται καταγγελία συγγενικού προσώπου η 14χρονη το έσκασε από το νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου φιλοξενήθηκε καθώς φοβόταν να επιστρέψει στο σπίτι της.
«Οι συγκεκριμένοι γονείς ασκούσαν έντονη σωματική κακοποίηση στα ανήλικα παιδιά τους, τα παραμελούσαν και υπήρχαν υπόνοιες για σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης κόρης (13 ετών). Άμεσα, όπως γίνεται για κάθε ανάλογη καταγγελία, ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελία Ανηλίκων, ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες».
Οι κατηγορούμενοι γονείς πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν την Παρασκευή.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου
Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στην Εισαγγελία της Κω:
-Να εξεταστούν τα παιδιά από ειδικούς παιδοψυχιάτρους,
-Να φύγουν από τη Λερο να εγκατασταθούν σε εδική δομή ώστε να λάβουν τη «φροντίδα» που απαιτείται και
Να ερευνηθεί εφόσον υπάρχει και τέταρτο μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, το οποίο πάσχει από νοητική στέρηση, αν και αυτό έχει κακοποιηθεί.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:
Labels Άρθρα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Πηγή – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *