Κόλαφος από Δημήτρη Σκαρμούτσο για το STAR – «Δεν υπήρχε περίπτωση να παρατήσω το MasterChef αν…»

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος λύνει τη σιωπή του για το τέλος της συνεργασίας του με το STAR και το MasterChef…

 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, αν και είχε ταυτιστεί τηλεοπτικά με το MasterChef, αποτελεί πλέον παρελθόν τόσο για το διαγωνισμό μαγειρικής, όσο και το STAR.

«Ισχύει ότι ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν θα είναι στο MasterChef 2. Είναι μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού, οι προδιαγραφές για το φετινό MasterChef είναι αρκετά διαφορετικές και πιο απαιτητικές. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη, είναι τρία χρόνια συνεργάτης, έχει στηρίξει τον σταθμό, απλώς και οι δύο πλευρές είναι ότι δεν μπορεί να συνεχίσουν στο project έτσι όπως θέλουμε να στηθεί» είχε αναφέρει η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Star, Ζωρζέτα Ζαχαρτζή το προηγούμενο διάστημα.

Ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη χρονιά.

 

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος μιλά πρώτη φορά για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι στον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη και στην εκπομπή ΕΔΩ και αποκαλύπτει πως οι υπεύθυνοι ήθελαν να οδηγήσουν το MasterChef σε άλλα μονοπάτια που δεν ήθελε να ακολουθήσει.

«Γενικώς η ζωή μου είναι χτισμένη γύρω από τη μαγειρική. Είτε αυτό σημαίνει εστιατόρια, είτε αυτό σημαίνει τηλεόραση. Όταν σταματάει το ένα συνεχίζει το άλλο.

Ακούγονται πάρα πολλά και πολλά από αυτά δεν ισχύουν. Στεναχωριέμαι όταν λέγονται πράγματα, γιατί πέρα από εμένα που ξέρω πως να το αντιμετωπίσω, τα ακούνε και δικοί μου άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τι γίνεται και παίρνουν τηλέφωνα. Έφυγα γιατί έπρεπε να φύγω. Νομίζω ότι το project πήγαινε σε έναν τελείως διαφορετικό δρόμο από αυτό που εγώ ξέρω να κάνω. Δηλαδή, τόσα χρόνια που κάνω τηλεόραση είμαι αυτός. Είμαι ο εαυτός μου. Για αυτό νομίζω ότι με αγάπησε και ο κόσμος.

Νομίζω ότι όλη η ιστορία ήταν ότι ήθελαν να το κάνουν ριάλιτι. Νομίζω ότι ο τυφώνας Survivor που χτύπησε από το δικό σας κανάλι τα υπόλοιπα κανάλια, εξαπλώθηκε σε όλα τα κανάλια. Εγώ δεν συμφωνούσα να γίνει ριάλιτι γιατί είναι ένα concept που είναι εξαιρετικό, καθαρά μαγειρικό και είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει ριάλιτι ένα τέτοιο concept. Είναι ένας διαγωνισμός μαγειρικής. Παίζεται σε πάρα πολλές χώρες στον κόσμο. Δεν έχει γίνει ποτέ ριάλιτι. Αν κατάλαβα καλά, γιατί υπάρχει και μία παρεξήγηση, μπορεί να μην κατάλαβα εγώ καλά. Αλλά αν όντως αυτό ήθελαν να κάνουν, εγώ δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω. Γενικώς δεν υπήρχε περίπτωση να παρατήσω εγώ κάτι στη μέση αν δεν ήταν σοβαρό. Ή να παρατήσω ένα τέτοιο concept στη μέση. Ούτε το κανάλι υπήρχε περίπτωση να παρατήσω, ούτε ένα τέτοιο concept.»

Πάντως όπως αποκάλυψε ο chef έχει ήδη δεχτεί κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση…

Για το Blind Taste:

Δεν μετανιώνω που έδωσα να ηνία του Blind Taste στον Σάββα Πούμπουρα και νομίζω πως ο Σάββας τα πήγε και πάρα πολύ καλά. Είναι ένα παιδί που αγαπάει την μαγειρική πολύ. Γνωρίζει πάρα πολλά πράγματα. Με παίρνει συνέχεια τηλέφωνο. Με έβλεπε στα στούντιο με ρώταγε. Ήθελα πάρα πολύ να κάνω το Master Chef. Ήταν το παιχνίδι που με ανέδειξε. Θεωρώ ότι έγινε με μεγάλη επιτυχία πέρυσι, οπότε είμαι πάρα πολύ χαρούμενος.»

https://youtu.be/G17ZzNSQHXk?t=1

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *