Κόμπι – Χάρντεν συμφώνησαν: Έτσι όπως παίζει ο “Μούσιας”, οι Ρόκετς δεν θα το πάρουν

Κόμπι – Χάρντεν συμφώνησαν: Έτσι όπως παίζει ο "Μούσιας", οι Ρόκετς δεν θα το πάρουν

Ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε ότι έτσι όπως παίζουν οι Ρόκετς, με τις περισσότερες επιθέσεις να περνάνε από τα χέρια του Χάρντεν, δεν θα πάρουν πρωτάθλημα, με τον "Μούσια" να συμφωνεί μαζί του!

Ο Κόμπι Μπράιαντ ξέρει όσο λίγοι παίκτες πως τα… one man show δεν εγγυώνται το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ. Το έχει μάθει με τον άσχημο τρόπο τις εποχές που ήταν ο μοναδικός σταρ των Λέικερς. Βλέποντας λοιπόν τον Τζέιμς Χάρντεν να κάνει απίστευτα πράγματα φέτος, φρόντισε να πει σε συνέντευξή του ότι αυτό το στυλ παιχνιδιού δεν θα φέρει το πρωτάθλημα στους Ρόκετς. Και ο πρώτος που συμφώνησε μαζί του ήταν ο… Χάρντεν!

Ο παλαίμαχος σταρ των Λέικερς ήταν καλεσμένος σε εκπομπή και κλήθηκε να σχολιάσει τα… όργια του Χάρντεν, ο οποίος φέτος έχει 36.5 πόντους, 6.8 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2.2 κλεψίματα μέσο όρο και η απάντησή του τα έλεγε όλα.

"Πιστεύω ότι πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να κερδίζει η ομάδα του" δήλωσε αρχικά ο Κόμπι, πριν πει αυτό που πραγματικά σκεφτόταν: "Υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο που μπορεί να φτάσει παίζοντας έτσι. Υπάρχει λοιπόν αυτό το στυλ παιχνιδιού, το οποίο πιστεύω ότι δεν μπορεί να οδηγήσει σε πρωταθλήματα. Δε νομίζω ότι ποτέ μπορεί αυτό το στυλ παιχνιδιού να οδηγήσει στον τίτλο". Ακολούθως πάντως ο Κόμπι… μαλάκωσε λίγο, προσθέτοντας: "Την ίδια στιγμή βέβαια, πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει το κεφάλι του πάνω από το νερό και να κερδίζει. Πρέπει να κάνει λοιπόν ό,τι μπορεί για να παίρνει νίκες και το κάνει".

Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι ο πρώτος που συμφώνησε με τον Κόμπι ήταν ο… Χάρντεν! Ο σταρ των Ρόκετς ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του θρύλου των Λέικερς μετά τον αγώνα των Ρόκετς με τους Σανς (118-110), όπου είχε 44 πόντους και το σχόλιό του ήταν ξεκάθαρο: "Πιθανότατα έχει δίκιο. Εγώ χρειάστηκε να παίζω έτσι βέβαια επειδή είχαμε πολλούς τραυματισμούς. Όταν όμως βρει ρυθμό ο Κρις Πολ και επιστρέψει ο Έρικ Γκόρντον, θα έχουμε πολλούς παίκτες που θα μπορούν να δημιουργήσουν και δεν θα χρειάζεται να παίζω έτσι".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *