Κ17 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-2: Βάφτηκε πράσινο το ντέρμπι

Κ17 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 0-2: Βάφτηκε πράσινο το ντέρμπι

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού επικράτησαν 2-0 της ΑΕΚ εκτός έδρας στο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League παίζοντας καλύτερα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Το πρώτο ντέρμπι του Σαββατοκύριακου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό βάφτηκε πράσινο καθώς το τριφύλλι επικράτησε 2-0 των κιτρινόμαυρων στο ματς των δυο ομάδων για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πλην των δυο γκολ είχαν σωρεία χαμένων ευκαιριών για να αυξήσουν και άλλο το δείκτη του σκορ. Καλές στιγμές είχαν και οι γηπεδούχοι που δεν μπόρεσαν όμως να τις αξιοποιήσουν και να μπορέσουν να μπουν στο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Ο Βολάκης με κάθετη πάσα βρήκε τον Κωστόπουλο ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους πράσινους.

Το 2-0 έγινε στο 31' όταν μετά από λάθος στη άμυνα της ΑΕΚ ο Τζαβίδας έκλεψε τη μπάλα και πλάσαρε εύστοχα δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ (Νεντέλκοβιτς): Κυρίτσας, Κανελλόπουλος, Γιαννάκου, Τσιόκρης, Καραστέργιος, Μπέσης, Μιχόπουλος (29' Κασιόλας), Πιτιλάκος, Σαράντης, Χριστόπουλος, Γεωργέας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φρατζέσκος): Νικολάου, Ζαφείρη, Παυλάκη, Γωγουβίτης Καρνέσης, Μακροδημήτρης, Βολάκης, Κωστόπουλος (81' Καλλέργης), Τζαβίδας, Στόιο (68' Δημοσθενιάδης), Πουλιάνος (74' Αρσενίου).

Με αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός προσπέρασε την ΑΕΚ στη βαθμολογία και βρίσκεται στην 4η θέση με 15 βαθμούς έναντι 13 που έχουν οι κιτρινόμαυροι.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *