Κ17 Ολυμπιακός – Κ17 Παναθηναϊκός 5-1: Ερυθρόλευκη κυριαρχία

Κ17 Ολυμπιακός – Κ17 Παναθηναϊκός 5-1: Ερυθρόλευκη κυριαρχία

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικοί και νίκησαν με ανατροπή 5-1 τον Παναθηναϊκό στις εγκαταστάσεις του Ρέντη για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17.

Πραγματοποιώντας εντυπωσιακή εμφάνιση και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν με το… καλημέρα πίσω στο σκορ, οι Έφηβοι του Ολυμπιακού θριάμβευσαν με 5-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ17.

Οι φιλοξενούμενοι του Κώστα Φραντζέσκου προηγήθηκαν μόλις στο πρώτο λεπτό, όμως η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, που έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο των εγκαταστάσεων του Ρέντη.

Ο Τζαβίδας μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή του Ολυμπιακού, έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Πουλιανός εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην ερυθρόλευκη άμυνα, έγραψε το 0-1 προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη ανασυντάχθηκαν γρήγορα και ισοφάρισαν 1-1 με αριστερό σουτ του Λιάτσου. Στο 27' ήρθε και η ανατροπή, όταν ο Ιμπαγάσα εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά και ο Κατσογιάννης με ψηλοκρεμαστό σουτ στο πρώτο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο 34' ο Ολυμπιακός πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Σταμούλη, ο οποίος έδωσε μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά. Προς το τέλος του ματς, μπήκαν δυο ακόμη τέρματα που σφράγισαν τη μεγάλη ερυθρόλευκη νίκη απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Έξι λεπτά πριν το φινάλε, ο Χρονακόπουλος σκόραρε με κεφαλιά, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Λιοφάγος διαμόρφωσε το εμφατικό 5-1 για τον Ολυμπιακό που ανέβηκε στη δεύτερη θέση με παιχνίδι παραπάνω και είναι στο -3 από τον πρωτοπόρο Αστέρα Τρίπολης. Όσο για το τριφύλλι, είναι μαζί με την ΑΕΚ στην τρίτη θέση, με την Ένωση όμως να αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο.

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι:

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *