Λήγει η προθεσμία για τα Εθνικά Πρωταθλήματα

Λήγει η προθεσμία για τα Εθνικά Πρωταθλήματα

Η Δευτέρα (15/07) είναι η καθοριστική ημέρα για τις ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στα εθνικά πρωταθλήματα. Κάτι που τυπικά απασχολεί και τον Ολυμπιακό…

Η προθεσμία για την δήλωση συμμετοχής στα εθνικά πρωταθλήματα λήγει σήμερα Δευτέρα (15/07) κι όσες ομάδες δεν αποδειχθούν συνεπείς (οι περισσότερες το έχουν ήδη κάνει), τότε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από τη νέα σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αυτό ισχύει τυπικά και για τον Ολυμπιακό, που με βάση την επικύρωση της βαθμολογίας της Α1, υποβιβάζεται στην Α2. Βέβαια στην προκήρυξη που υπάρχει στο site της Ομοσπονδίας δεν υπάρχει πουθενά το όνομα του Ολυμπιακού στην Α2 (υπάρχουν ακόμα οι ομάδες Χ και Ψ), κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί από τον καθένα όπως θέλει.

Οπως και να έχει, η ΕΟΚ υπενθύμισε ότι "από την Επιτροπή Εθνικών Πρωταθλημάτων ανακοινώνεται πως η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στα Εθνικά Πρωταθλήματα λήγει τη Δευτέρα 15/7/2019" και πλέον αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός σε ό,τι αφορά στην Α2 και το Κύπελλο Ελλάδας".

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *