Λίγο Πριν πεθάνει, έβαλε το Μωρό στο Καθισματάκι και το Πέταξε από το Παράθυρο. Αυτό που Αντίκρισαν οι Περαστικοί, θα σας Σηκώσει την Τρίχα!

To Wyoming, στη πολιτεία του Ιλλινόις, είναι μια μικρή πόλη με πληθυσμό περίπου 1.400 κατοίκους. Σχεδόν όλοι οι κάτοικοι γνωρίζονται μεταξύ τους και σε αυτή τη μικρή κοινότητα ήθελε η 21χρονη Shelby Ann Carter να αποκτήσει μια οικογένεια.

Εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της ζούσαν με τη μητέρα της. Η Shelby εργαζόταν ως αισθητικός και σπούδαζε για να γίνει βοηθός φαρμακοποιού. Τον Ιανουάριο του 2017 γέννησε την κόρη της Keana Davis. Η Shelby ήταν πανευτυχής και φαινόταν ότι όλα πήγαιναν καλά για τη νεαρή μητέρα και την οικογένειά της.

Αλλά, δυστυχώς, η ευτυχία της δε θα κρατούσε πολύ.

Αλλά στις 30 Ιανουαρίου, μία μόνο μέρα μετά τα 21α γενέθλιά της, χτύπησε η τραγωδία. Η Shelby ήταν στο σπίτι με την κόρη της, όταν ξέσπασε πυρκαγιά. Κάλεσε τη πυροσβεστική και είπε ότι δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Δεν είχε αναφέρει τίποτα για το παιδί της και προκάλεσε σύγχυση όταν οι πυροσβέστες έφθασαν στο μέρος.

Οι διασώστες βρήκαν τη Shelby στο δεύτερο όροφο του σπιτιού, αλλά ήταν πολύ αργά. Eίχε πεθάνει από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα. Αλλά όταν έθεσαν υπό έλεγχο τις φλόγες και έψαξαν το σπίτι, δεν έβρισκαν τη κόρη της.

Παρά το γεγονός ότι το σπίτι είχε τυλιχθεί στις φλόγες, η Shelby έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει το παιδί της. Καθώς παγιδεύτηκε στον δεύτερο όροφο, της ήρθε μια έξυπνη ιδέα και έβαλε το νεογέννητο μωρό μέσα στο κάθισμα του αυτοκινήτου, το έδεσε και το έριξε από το παράθυρο.

«Υποθέτουμε ότι λειτούργησε το μητρικό ένστικτο για να σώσει το μωρό της. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν προσπάθησε και αυτή να ακολουθήσει το μωρό,» εξήγησε ο επικεφαλής της τοπικής υπηρεσίας πυροσβεστών.

Το μωρό εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν υγιέστατο και δεν είχε πάθει το παραμικρό. Την επιμέλειά της ανέλαβαν οι συγγενείς της.

Μετά το ατύχημα, η κοινότητα ενώθηκε και άρχισαν μια καμπάνια για να συγκεντρωθούν χρήματα έτσι ώστε η οικογένεια να ξαναχτίσει το σπίτι της και να ορθοποδήσουν. Σε μία μόνο εβδομάδα κατάφεραν να συγκεντρώσουν 40.000 δολάρια.

Το νεογέννητο κοριτσάκι ποτέ δεν θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη μητέρα του, αλλά τουλάχιστον μπορεί να νιώθει περήφανη για τη μητέρα του, που θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί της.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *