Λαμία – Βόλος 1-0: Η πρώτη νίκη άργησε οκτώ ματς

Λαμία – Βόλος 1-0: Η πρώτη νίκη άργησε οκτώ ματς

Η Λαμία επικράτησε 1-0 του Βόλου χάρη στο γκολ του Τουράμ στο 80ό λεπτό κι έφθασε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Πέντε σερί ήττες η ομάδα της Μαγνησίας.

Η Λαμία υποδέχθηκε το Βόλο για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της ένατης αγωνιστικής της Super League 1 και έφθασε με το γκολ του Τουράμ στο 80ό λεπτό στη νίκη, πρώτη της για το πρωτάθλημα στην τρέχουσα σεζόν.

Ο Νίκος Μελίσσας κρατούσε τους Θεσσαλούς ζωντανούς με τις επεμβάσεις του, αλλά ο Βραζιλιάνος τον νίκησε και χάρισε το τρίποντο στους Φθιώτες. Η ομάδα του Βόλου μετρά πέντε σερί ήττες, καθώς προηγήθηκαν αυτές από τις Ξάνθη, Ατρόμητο, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Δείτε τα τρία πράγματα που μάθαμε από το ματς.

1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Η Λαμία ήταν πράγματι καλύτερη από κάθε άλλη φορά. Πάτησε περιοχή, δημιούργησε, βρήκε χώρους, έκανε παιχνίδι. Δεν περιορίστηκε όπως στα προηγούμενα ματς να καταστρέφει αυτό του αντιπάλου. Κάτι άλλαξε μετά από μια εβδομάδα με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο.

Η καλύτερη εκδοχή της ομάδας της Φθιώτιδας της ήταν αρκετή για να πάρει τη νίκη. Οπλισμένοι με υπομονή οι κυανόλευκοι έφθασαν στο γκολ στο 80ό λεπτό. Με τον καλύτερό τους παίκτη. Ο Τουράμ αξιοποίηση την εξαιρετική κάθετη του Τιρόνε, άδειασε με προσποίηση τον αντίπαλό του και με εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Μελίσσα.

2. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΔΕΝ ΕΦΘΑΝΕ

Ο γκολκίπερ του Βόλου ήταν εξαιρετικός μέχρι εκείνο το σημείο. Με κρίσιμες επεμβάσεις κατάφερε και κράτησε απαραβίαστη την εστία του μέχρι να νικηθεί από τον Τουράμ. Τόσο απέναντι στον Βραζιλιάνο, όσο κι απέναντι στους Καραμάνο, Ρόμανιτς και Βασιλόγιαννη επενέβη αποτελεσματικά.

Οι δυο τελευταίοι αποτέλεσαν διαρκή πηγή κινδύνου για την εστία των Θεσσαλών. Παρά το γεγονός ότι ο Θεσσαλονικιός τερματοφύλακας βρέθηκε σε εξαιρετικό βράδυ, όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετό να σώσει το βαθμό για την ομάδα της Μαγνησίας.

3. ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΥ ΤΟΥ

Μέχρι τώρα Λαμία και Βόλος μας είχαν παρουσιάσει διαφορετικά πρόσωπα. Η Λαμία ειδικά επί Σωτήρη Αντωνίου ήταν μια κακή ομάδα, ίσως η χειρότερη του πρωταθλήματος. Ο Βόλος πετούσε στα πρώτα ματς, αλλά ξαφνικά έκανε κοιλιά.

Το σκηνικό ήταν διαφορετικό στο ΔΑΚ της Λαμίας το βράδυ της Δευτέρας. Για την ομάδα της Θεσσαλίας δεν τράβηξαν τα ατού της. Εξαφανισμένος ο Χοακίν Τόρες, εξαφανισμένος ο Χουάν Μουνίθ, εξαφανισμένος ο Φράνκο Φεράρι, το ίδιο και ο Έρικ Γέντρισεκ.

Ο Χουάν Φεράντο παρενέβη με τις κινήσεις του από τον πάγκο, αλλά οι καλύτεροι παίκτες του δεν τράβηξαν.

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *