Λαμία: Οι τρεις αντί-Τουράμ

Λαμία: Οι τρεις αντί-Τουράμ

Ο Τουράμ βρίσκεται στην Τουρκία για την Κόνιασπορ και η Λαμία θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του. Ο διακαής πόθος, Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο δύσκολος Σάντι Κρίζμαν και ο Νίκος Βέργος.

Η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, κάνει πορεία πρωταθλητισμού με τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της, και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση της Super League αφήνοντας τους "κυανέρυθρους" στην τελευταία θέση.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Τουράμ, ο οποίος βρίσκεται στο Ικόνιο για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Κόνιασπορ. Ο προπονητής των Φθιωτών, Άκης Μάντζιος, μίλησε για παράπτωση του Βραζιλιάνος, ο οποίος έλαβε την απόφαση χωρίς άδεια για να ταξιδέψει.

Η ουσία είναι, ωστόσο, ότι ο 28χρονος θα φορέσει τη φανέλα της τουρκικής ομάδας, η οποία θα πληρώσει τη ρήτρα των 125.000 ευρώ στη Λαμία. Και οι κυανόλευκοι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του.

Διακαής πόθος είναι ένας συμπατριώτης του. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός Μιγκέλ Μπιανκόνι έχει το σουλούπι του Τουράμ. Έχει ύψος 1.91 μ, έχει βαρύ κορμί και μυρίζει το γκολ. Συν τοις άλλοις είναι ελεύθερος, αλλά τον θέλει η μισή Super League.

Ο Σάντι Κρίζμαν είναι επίσης μια περίπτωση με αρκετές συμπάθειες στη Φθιώτιδα. Άλλωστε είχε προσπαθήσει και παλιότερα να τον πάρει. Ο 30χρονος Κροάτης ανήκει στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίον κάνει πρωταθλητισμού στη Super League 2 και προφανώς έχει τις δυσκολίες της.

Η τρίτη είναι αυτή του Νίκου Βέργου, τον οποίον επίσης η Λαμία προσπάθησε παλαιότερα να τον αποκτήσει. Ο 23χρονος φορ του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη και σε περίπτωση που αποτελέσει την πρώτη επιλογή δεν θα είναι δύσκολο να μείνει ελεύθερος.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *