Λαμία: Ο Παπαϊωάννου απαντά με μεγαλύτερο πριμ στον Κούγια

Λαμία: Ο Παπαϊωάννου απαντά με μεγαλύτερο πριμ στον Κούγια

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έταξε πριμ 40.000 ευρώ στους παίκτες του σε περίπτωση νίκης επί της ΑΕΛ (11/11, 19:30). Ο ιδιοκτήτης των βυσσινί είχε υποσχεθεί 30.000 ευρώ σε περίπτωση τρίτου σερί τριπόντου.

Η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League 1 πέφτει τη Δευτέρα (11/11, 19:30) στη Λάρισα με την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μπορεί να προβληματίστηκε από την εκτός έδρας ήττα (3-0) στην Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά έταξε πριμ στους βυσσινί σε περίπτωση τρίτης σερί νίκης για το πρωτάθλημα μετά από αυτές κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΟΦΗ.

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, έδωσε το παρών στην προπόνηση της Κυριακής (10/11) κι έταξε στους παίκτες της ομάδας της Φθιώτιδας πριμ μεγαλύτερο κατά 10.000 ευρώ. Οι κυανόλευκοι θα μοιραστούν 40.000 ευρώ σε περίπτωση επικράτησης στη Λάρισα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δυο πλευρές βρέθηκαν σε αντιπαράθεση τις προηγούμενες εβδομάδες με αφορμή τον Μάρκο Βελλίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ εκπροσώπησε νομικά τον 32χρονο γκολκίπερ στην αντιδικία του με την (πρώην πλέον) ομάδα του, Λαμία, με την οποία έλυσε πριν από λίγες ημέρες το συμβόλαιο του.

Photo credits: Eurokinissi

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *