Λαμία – Παναιτωλικός 0-0: Οι τερματοφύλακες είχαν άλλα σχέδια

Λαμία – Παναιτωλικός 0-0: Οι τερματοφύλακες είχαν άλλα σχέδια

Ο Νίκος Γιαννακόπουλος, κυρίως, και ο Μάρκος Βελλίδης δεν ήθελαν να δεχτούν γκολ και κράτησαν το μηδέν στην εστία τους στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναιτωλικό με τις δυο ομάδες να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Ότι και αν έκαναν οι επιθετικοί της Λαμίας και του Παναιτωλικού στην αναμέτρηση των δυο ομάδων που έκλεισε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής έπεσαν πάνω σε δυο γκολκίπερ που βρέθηκαν σε εξαιρετική μέρα.

Κυρίως ο Γιαννακόπουλος από πλευράς της ομάδας του Αγρινίου έπιασε ότι πήγε προς την εστία του ενώ στάθηκε και τυχερός στο δοκάρι που είχε η Λαμία. Από την άλλη πλευρά και ο Βελλίδης ήταν εξαιρετικός και με δυο σωτήριες επεμβάσεις κράτησε και αυτός το μηδέν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να παραμείνουν χωρίς νίκη και να μοιραστούν ένα βαθμό.

1. ΟΙ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

Στο πρώτο μέρος οι δυο γκολκίπερ, ο Βελλίδης για τη Λαμία και ο Γιαννακόπουλος για τον Παναιτωλικό ήταν ουσιαστικά αυτοί που κράτησαν του 0-0 με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια μετά τα πρώτα 45λεπτα.

Τόσο οι επιθετικοί των γηπεδούχων όσο και αυτοί των φιλοξενούμενων είχαν καλές στιγμές για να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα τους αλλά έπεσαν πάνω σε δυο τερματοφύλακες που ήταν σε εξαιρετική μέρα. Ιδίως ο Γιαννακόπουλος που δέχτηκε και μεγαλύτερη πίεση έδειξε πως μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει τον Κνετ που δεν έπαιξε εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Από την άλλη ο Βελλίδης έδειξε τα αντανακλαστικά που διαθέτει καθώς σε δυο περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο είπε όχι αντιδρώντας ενστικτωδώς.

2. ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ;

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση όντας οι μοναδικές χωρίς νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα μετά από πέντε παιχνίδια στη Super League. Ούτε όμως μετά απ' αυτό το 90λεπτο μπόρεσαν ούτε η μία, ούτε η άλλη να φτάσει στη νίκη και το ερώτημα είναι αν δεν βγήκε τώρα νικητής πότε θα μπορέσουν να πάρουν μια νίκη και ένα τρίποντο που θα τους βοηθήσει να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Τόσο η Λαμία όσο και ο Παναιτωλικός έπαιξαν αρκετά ανοιχτά και κυνήγησαν την πρώτη τους νίκη από το πρώτο λεπτό μέχρι και το 90 αλλά όπως γράψαμε ήδη οι δυο γκολκίπερ είχαν άλλα σχέδια και φέρουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για το ισόπαλο αποτέλεσμα.

3. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΑΤΥΧΗ Η ΛΑΜΙΑ

Η Λαμία έκανε μακράν το καλύτερο φετινό της παιχνίδι φέτος στη Super League. Ήταν κυρίαρχη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, απείλησε σε κανονική ροή αγώνα, με στημένα ενώ είχε και δοκάρι με σουτ του Βάντερσον στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι χαρακτηριστικό πως έκανε 22 τελικές στη διάρκεια των 90λεπτων με τις εννιά εξ αυτών προς την εστία και ο Σωτήρης Αντωνίου μετά το τέλος του ματς είπε πως ο Θεός του ποδοσφαίρου δεν ήταν με το μέρος της ομάδας του.

Από την άλλη και ο Παναιτωλικός προσπάθησε, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, να πετύχει κάποιο γκολ κάνοντας συνολικά πέντε τελικές, οι τέσσερις στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο είχε μια και καλή με τον Αριγίμπι που έφυγε λίγο έξω από την εστία του Βελλίδη.

Θυμηθείτε εδώ το LIVE της αναμέτρησης:

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *