Λοβέρα: “Είχα τόσο άγχος που δεν άκουγα τι μου έλεγε ο Μαρτίνς”

Λοβέρα: "Είχα τόσο άγχος που δεν άκουγα τι μου έλεγε ο Μαρτίνς"

Ο Μάξι Λοβέρα αποκάλυψε ότι είχε τόσο άγχος για το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, που δεν έδινε ιδιαίτερη προσοχή στο τι του έλεγε ο Πέδρο Μαρτίνς, πριν τον ρίξει στο ματς με τη Λαμία.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίσημο παιχνίδι έκανε ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός μπήκε στο 63' αντί του Βαλμπουενά και στο διάστημα που αγωνίστηκε απέναντι στη Λαμία, είχε θετική παρουσία. Ο 20χρονος αποκάλυψε τις στιγμές πριν ο Πέδρο Μαρτίνς τον ρίξει στο ματς και η απάντησή του ήταν όλα τα λεφτά.

Ανέφερε στη Nova μετά το 2-0 απέναντι στη Λαμία: "Μου μιλούσε πάρα ο προπονητής πολύ μέχρι την τελευταία στιγμή πριν μπω στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχα τόσο άγχος και ένταση για το ντεμπούτο μου που δεν άκουγα καν τι μου έλεγε, δεν έδινα ιδιαίτερη προσοχή".

Για το ντεμπούτο του είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε η στιγμή και έκανα την πρώτη μου συμμετοχή. Ήταν κάτι για το οποίο ανυπομονούσα. Είχα μεγάλη όρεξη γι' αυτή τη στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα νίκησε και πήρε τρεις βαθμούς".

– Ποια είναι η διαφορά του ποδοσφαίρου στη Λατινική Αμερική σε σχέση με το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη;

"Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι εκεί υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, ενώ εδώ έχεις τον χώρο και μπορείς να υποδεχτείς τη μπάλα και μπορείς να παίξεις".

– Έχεις κάποιο παρατσούκλι από την Αργεντινή;

"Δεν έχω κάποιο παρατσούκλι. Πάντα προσπαθώ να δείχνω τι μπορώ να κάνω και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός – Λαμία 2-0: "Καθάρισε" στο δεύτερο με Σουντανί – Αραμπί
Μαρτίνς: "Επιστρέψαμε στην κανονικότητα"
Σουντανί: "Και το έβδομο γκολ έντονα θα το πανηγύριζα"
Κόμπρα…

sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *