Λόγο στις αποφάσεις οι πολίστες

142Ο σύνδεσμος των αθλητών του πόλο ανακοίνωσε πως εκπρόσωπος τους θα βρεθεί στη συνάντηση μεταξύ των ομάδων της Α1 και της ομοσπονδίας.Ειναι κάτι που το ήθελαν χρόνια. Να συμμετέχουν στη σωστή οργάνωση του πρωταθλήματος, στη βελτίωση του “προϊόντος”. Ο σύνδεσμος Ελλήνων υδατοσφαιριστών (ΣΕΑΥ) ανακοίνωσε πως εκπρόσωπος τους θα βρεθεί στη συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων της Α1 και της ομοσπονδίας (ΚΟΕ) ενόψει της νέας σεζόν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο ΣΕΑΥ γνωστοποιεί ότι στη συνάντηση των 11 διεθνών με τον κ. Διαθεσόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη της ΚΟΕ έγινε προφορικώς αποδεκτό το αίτημα του συνδέσμου για εκπροσώπησή του στην επικείμενη συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων των σωματείων της Α1 και ομοσπονδίας, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση η οποία δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί χρονικά, έχει δημοσιοποιηθεί στον τύπο την 31η Μαρτίου ότι θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της σεζόν και υπό την αιγίδα της ΕΠΑΥ.

Αναμένουμε την επίσημη συνάντηση με την ελπίδα ο ΣΕΑΥ να γίνει μόνιμο μέλος και στις μελλοντικές συναντήσεις για τις υπόλοιπες κατηγορίες και δεν έχουμε παρά να σημειώσουμε με χαρά την ιστορική αυτή πρώτη επαφή.

Τέλος θα θέλαμε να προτρέψουμε τα μέλη του συνδέσμου, ενόψει της συμμετοχής μας στη συγκεκριμένη συνάντηση, να μας αποστείλουν εγγράφως στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση τις όποιες προτάσεις τους για την Α1 ανδρών και Α1 γυναικών μέχρι και τις 15 Ιουνίου.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *