Μάγκικη νίκη των Λέικερς επί των Θάντερ

Μάγκικη νίκη των Λέικερς επί των Θάντερ

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνισή τους χωρίς τον ΛεΜπρόν, οι Λέικερς νίκησαν στην παράταση με 138-128 τους Θάντερ στην Οκλαχόμα Σίτι, σε μία μάγκικη νίκη!

Οι Λέικερς είναι εδώ! Στην ίσως καλύτερη φετινή τους εμφάνιση από τότε που τραυματίστηκε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, οι Λέικερς επέστρεψαν από το -17 κόντρα στους Θάντερ, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 138-128 μέσα στην Οκλαχόμα Σίτι!

Ήταν μία νίκη που έδειξε τις πραγματικές δυνατότητες των "Λιμνανθρώπων", αλλά και της αφέλειας των Θάντερ οι οποίοι υποτίμησαν τους Λέικερς και το πλήρωσαν.

Οι Λέικερς είδαν τους Θάντερ να ξεφεύγουν νωρίς με 37-20 στο ξεκίνημα του αγώνα. Όχι όμως δεν τρόμαξαν, παρά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήταν μπροστά στο σκορ με 67-64! Ήταν ξεκάθαρο πως δεν σκόπευαν να ηττηθούν έτσι εύκολα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, για να φτάσουμε στο δραματικό φινάλε της τέταρτης περιόδου, όταν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ έστειλε τον αγώνα στην παράταση, ισοφαρίζοντας σε 122-122 με 3/3 βολές.

Στο έξτρα πεντάλεπτο οι Λέικερς αποδείχθηκε ότι ήταν πιο συγκεντρωμένοι και άνοιξαν την παράταση με ένα σερί 7-0 για να ξεφύγουν με 129-122. Το παιχνίδι είχε πάρει πλέον τον δρόμο του, με τους Λέικερς να πανηγυρίζουν στο τέλος μία σπουδαία νίκη και να βελτιώνουν το ρεκόρ τους στο 25-21, ανεβαίνοντας στην 8η θέση της Δύσης, όπου ισοβαθμούν με τους Τζαζ.

AP Photo/Sue Ogrocki

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *