Μάθημα ζωής απο εναν 7χρονο – μάζεψε 40.000 δολάρια για να εγχειριστεί ο κολλητός του φίλος!

36Ο εφτάχρονος Quinn Callander από την British Columbia του Καναδά, πουλούσε λεμονάδες για να μαζέψει χρήματα για την επέμβαση στην οποία έπρεπε να υποβληθεί ο κολλητός του φίλος.
Ο μικρός Quinn έχει μεγαλώσει μαζί με τον Brayden Grozdanich και είναι αδερφικοί φίλοι. Τα τελευταία χρόνια, ο Brayden πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και δεν μπορεί να περπατήσει. Οι γιατροί ευελπιστούν πως με επέμβαση ενδεχομένως θα μπορέσει και πάλι να κάνει βήματα μόνος του.

Η εγχείρησή του, όμως, θα κοστίσει πολύ και πρέπει να γίνει εκτός Καναδά. Έτσι, ο Quinn σκέφτηκε να βοηθήσει τον κολλητό του μαζεύοντας χρήματα για την επέμβαση του. Με τη βοήθεια της μητέρας του, πουλούσε σπιτική λεμονάδα σε πάγκο έξω από μανάβικο. Στη συνέχεια έφτιαξε μια διαδικτυακή σελίδα δωρεών για να συγκεντρώσει όσο περισσότερα δολάρια μπορούσε.
Η εκστρατεία του διαδόθηκε άμεσα κι έτσι ο μικρός Quinn κατάφερε να συγκεντρώσει 40.000 δολάρια την ώρα που ο αρχικός του στόχος ήταν τα 25.000 δολάρια. Έτσι, ο Brayden είναι έτοιμος να ταξιδέψει μέχρι το Νιου Τζέρσι όπου και θα υποβληθεί σε επέμβαση σε ειδική κλινική τον Αύγουστο.
Οι γονείς του Brayden ανέφεραν ότι η επέμβαση θα κοστίσει περίπου 20.000 δολάρια αλλά θα χρειαστούν κι άλλα χρήματα για τις φυσιοθεραπείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας του.
Η χειρουργική επέμβαση αναμένεται να απελευθερώσει τους μύες του Bayden και θα σταματήσει τους σπασμούς από τους

 

 

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *