Μάνατζερ Άκερ προς Απόλλωνα: “Πληρώστε γιατί θα παίζετε σε πάρκινγκ και αλάνες”

Μάνατζερ Άκερ προς Απόλλωνα: "Πληρώστε γιατί θα παίζετε σε πάρκινγκ και αλάνες"

Ξέσπασε ο ατζέντης του Άλεξ Άκερ, που έστειλε σαφές μήνυμα προς τους παράγοντες του Απόλλωνα Πάτρας για τα χρήματα που οφείλονται στον παλαίμαχο πλέον Αμερικανό.

Έκανε καλή καριέρα, έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Ντιτρόιτ Πίστονς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς, έφτιαξε το όνομά του στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα, ήταν ένας "τίμιος" Αμερικανός που στο φινάλε της καριέρας του πέρασε και από τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο Άλεξ Άκερ δεν θυμάται με χαρά όσα έζησε τη σεζόν 2017/18 στην ιστορική ομάδα που έχει "κολλήσει" στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ και τώρα ο ατζέντης του στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα για τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί στον πελάτη του από την FIBA και φτάνουν σε εξαψήφιο αριθμό!

"Εκεί στην Αχαΐα, που και καλά έχετε αγνοήσει απόφαση παγκόσμιου δικαστηρίου με διάφορα πονηρά πατρατράγουδα από παραγοντίσκους που ζουν για μια φωτογραφία σε ξεχασμένη τοπική εφημερίδα και φτιάχνουν την ομάδα με λεφτά άλλων, να ξέρετε ότι έρχετε πέλεκυς με πρόστιμο έως 150.000 ελβετικά φράγκα συν κατασχέσεις από ελληνικά δικαστήρια. Μετά θα παίζετε σε πάρκινγκ και αλάνες ή σε καμιά πλατφόρμα στο λιμάνι. Φτάνει πια με το να υπογράφουμε και μετά να συμβουλευόμαστε τον Κόπερφιλντ για να εξαφανιστούμε. Έχετε κουράσει. Ακούστε μια δική μου συμβουλή δωρεάν, αντί να δίνετε διχίλιαρα σε κάποιον που έχει να κερδίσει δίκη πριν ακόμη ανακαλύψουν τον τροχό και την επόμενη θα την κερδίσει όταν εκλεγεί Κινέζος Πάπας της Ρώμης" έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Γιώργος Ζαμπέλης.

Λέγεται πως στον Άκερ έχει επιδικαστεί ποσό που φτάνει τις 200.000 ευρώ.

Πηγή άρθρου – sport24.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *