Μάρκος Σεφερλής: Η ατάκα του σε ερώτηση για Δημήτρη Ουγγαρέζο και Έλενα Ακρίτα

Μάρκος Σεφερλής: Η ατάκα του σε ερώτηση για Δημήτρη Ουγγαρέζο και Έλενα Ακρίτα

Τι είπε ο ηθοποιός

Στην After Dark συζήτηση που είχε ο Μάρκος Σεφερλής, με τον Θέμη Γεωργαντά, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν θα προτιμούσε να κλειστεί σε ένα ασανσέρ με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ή την Έλενα Ακρίτα. Η απάντηση ήρθε διά στόματος Σεφερλή…

«Θα σου πω κάτι που το λέω για πρώτη φορά! Είμαι άνθρωπος που έχω μάθει να πηγαίνω από τις σκάλες. Είναι ο πιο αργός, ο πιο δύσκολος, αλλά ο πιο σταθερός τρόπος! Οπότε δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο! Γι’ αυτό δεν μπορώ και να σου απαντήσω!».

Δείτε όσα είπε ο Μάρκος Σεφερλής:

Η κόντρα Ουγγαρέζου – Σεφερλή

Χαμός είχε στην πρωινή εκπομπή του Mega, πριν τέσσερα χρόνια, καθώς σημειώθηκε θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Ακούστηκαν απίστευτα σχόλια για τη μεταγραφή του Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1 αλλά και για τον χωρισμό του Σεφερλή με την Έλενα Τσαβαλιά.

Ο Μάρκος αναφέρθηκε στον αέρα του «MEGA με ΜΙΑ» για τη μεταγραφή του Ουγγαρέζου στον ΑΝΤ1 που συζητιέται το τελευταίο διάστημα και ακολούθησε πρωτοφανής καβγάς ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές. Ο μεν Δημήτρης Ουγγαρέζος θεώρησε ότι στο πρωινό του MEGA δεν θα έπρεπε να συζητηθεί κάτι τέτοιο εφόσον υπάρχει ενεργό συμβόλαιο του παρουσιαστή και ο δε Μάρκος «πατώντας» στην ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου στο Ougachallenge που είχε προβληθεί μόλις, η οποία ανέφερε πως ο καλύτερος παρουσιαστής είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ισχυρίστηκε πως στην εκπομπή τα λένε όλα.

Δείτε εδώ τον απίστευτο διάλογο

Η κόντρα Ακρίτα – Σεφερλή

Κόντρα ξέσπασε και ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Ακρίτα, με αφορμή ένα κείμενο που έγραψε η δημοσιογράφος στη εφημερίδα «Τα Νέα», με αφορμή την ακύρωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» στο Παλλάς, που ήταν να πρωταγωνιστήσει ο ηθοποιός.

Η κόντρα των δύο έχει πάρει πια τη δικαστική οδό, μιας και ο ηθοποιός κινήθηκε νομικά εναντίον της, για τα όσα είχε γράψει για εκείνον.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ NEWSBEAST ΣΤΟ GOOGLE NEWSΠηγή άρθρου – newsbeast.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *