Μήνυμα εμπιστοσύνης προς τις Ενοπλες Δυνάμεις

Μήνυμα απόλυτης εμπιστοσύνης στο ήθος και στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων εξέπεμψε χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Με αφορμή τον χθεσινό εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι «ο λαός μας και το έθνος μας εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους προς τις Ενοπλες Δυνάμεις, αναγνωρίζοντας ότι, με υποδειγματικό σεβασμό των αρχών και αξιών της δημοκρατίας, υπερασπίζονται αποτελεσματικώς, απέναντι σε κάθε απειλή και επιβουλή απ’ όπου και αν προέρχεται, την πατρίδα μας και την εθνική μας κυριαρχία».

Ανάρτηση Μητσοτάκη

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε ότι «οι Ενοπλες Δυνάμεις είναι η ασπίδα της πατρίδας μας. Στον αέρα, στην ξηρά και στη θάλασσα, βρίσκονται πάντα σε διαρκή ετοιμότητα. Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι έχουν δίπλα τους ενωμένο ολόκληρο τον ελληνικό λαό. Τους ευχαριστούμε».

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος παρέστη στη δοξολογία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, συνοδευόμενος από το σύνολο της στρατιωτικής ηγεσίας. «Οι σύγχρονες γεωπολιτικές συνθήκες και αστάθειες και οι προκλήσεις ασφαλείας που απαντώνται κυρίως στην ευρύτερη περιοχή μας επιβάλλουν η χώρα να διαθέτει ισχυρές και αξιόμαχες Ενοπλες Δυνάμεις με αποτρεπτική ισχύ. Αυτή είναι και η δική μας αποστολή ως πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμυνας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Έντυπηkathimerini.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *