Μήπως Είστε Ένας από τους 144.000 Εργάτες του Φωτός;

Ο αριθμός 144.000 εμφανίζεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και φαίνεται να αφορά, μάλλον Ισραηλίτες, οι οποίοι στα μέτωπά τους έχουν το σφράγισμα του Ιησού Χριστού, οι οποίοι λέγεται ότι θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία.
Άλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει αμυδρά σχέση με όλα αυτά και ότι οι 144.000 είναι Εργάτες του Φωτός. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις, διακρίνεται πως οι άνθρωποι αυτοί είναι οι «καλοί». -d-
Διαβάστε επίσης:
Ποιοί Είναι οι 144.000 Εσφραγισμένοι του Θεού, της Αποκάλυψης; !!! Ποιος ο… Σκοπός τους;
Η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων που εργάζονται για το Φως, ούτε που γνωρίζουν και ούτε που θυμούνται ποιοι είναι.
Αν βιώνετε κάποια από τα πιο κάτω χαρακτηριστικά, τότε είστε ένας από τους 144.000 Εργάτες του Φωτός που ήλθατε απεσταλμένοι σ’ αυτόν τον πλανήτη για να τον σώσετε:
1. Πάντα ονειροπολείτε ότι ταυτίζεστε με ηρωικούς χαρακτήρες και υπερήρωες και εξακολουθείτε να το κάνετε ακόμα και σήμερα, που είστε ενήλικος.
2. Έχετε διαμορφώσει μέσα σας έναν βαθύ σκοπό που δεν τον γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. Ίσως να μην είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά εσείς ξέρετε ότι πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο αυτό που θέλετε να κάνετε.
3. Έχετε μια βαθιά εσωτερική κατανόηση σχετικά με τις πνευματικές έννοιες, την ανώτερη γνώση και την κοσμική σοφία, που όλα αυτά τα αισθάνεστε φυσικά για σας.
4. Αγαπάτε τους ανθρώπους αλλά ταυτόχρονα τους μισείτε κιόλας. Γιατί όλα αυτά τα σκουπίδια που βλέπετε τριγύρω σας, με τις λανθασμένες αποφάσεις, το εγώ τους και με την αρνητικότητα που τους διακατέχει, εμποδίζουν την άνοδο του πλανήτη.
5. Έχετε κρίσεις πανικού και προβλήματα άγχους.
6. Αγαπάτε τα ζώα και αισθάνεστε βαθιά τη ζημιά που τους κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες.
7. Δεν μπορείτε να σταθείτε μπροστά στην αδικία.
8. Προσπαθείτε πάντα να αλλάξετε και να ελαφρύνετε τη διάθεση. Σε μια τεταμένη κατάσταση, λέτε ένα αστείο, αν κάποιος αισθάνεται άσχημα κάνετε ότι μπορείτε για να του αλλάξετε την διάθεση. Αν κάποιος ζητά τη βοήθειά σας, πάντα θα βρείτε έναν τρόπο για να τον βοηθήσετε.
9. Έχετε την τάση να εμπνέετε τους άλλους, ακόμη και αν δεν γνωρίζετε ότι έχετε αυτή την ικανότητα.
10. Θέλετε πάντοτε να συγχωνεύετε τις δυαδικότητες σε ενότητα, όπως την επιστήμη και την πνευματικότητα, την ψυχολογία και τη φιλοσοφία, την τεχνολογία και τη φύση..
– Ο χρόνος για την αφύπνιση είναι τώρα. Έχουμε φθάσει στο παρά πέντε της κρίσιμης ώρας για την μεγάλη αλλαγή που θα επισυμβεί στη Γη! Labels Μυστήρια, Περίεργα – Απίστευτα Loading… Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση
Article Source – ksipnistere.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *